Follow me on twitter

For more interaction, follow me on twitter. https://twitter.com/PavusMengayat

Advertisements

Sumandak paling syok amput yang pernah sa jumpa

Dalam minggu pertama bulan April baru2, sa jumpa balik sumandak sa bekas ex-gf jga. Waktu tu rasa boring2 bh jadi try2 la bawa dia keluar. Kebetulan dia pun boring juga so win-win situation la kami keluar sama2. Waktu message tu kira mcm biasa punya chat saja la, tiada yg mengayat2 gitu. Dia pun tau jgakan … Continue reading Sumandak paling syok amput yang pernah sa jumpa

Sumber/Kategori Untuk Dapat Sumandak Dan Skill Wajib Yang Kamu Perlu ADA!

Kamu tau ka sebenarnya kategori untuk dapat sumandak ni sebenarnya ada 3. Cuba teka? Hehehe....... Actully kan kamu boleh kasi focus skill mengayat kamu dengan target untuk kasi master satu-satu kategori. Contohnya dalam sehari kamu mengurat saja nda kisah masa. Dari situ kamu macam terumbang-ambing tu nda tau mana mo mula. Tapi ndapa sa mo … Continue reading Sumber/Kategori Untuk Dapat Sumandak Dan Skill Wajib Yang Kamu Perlu ADA!

Jumpa lagi mandak baru! Guna facebook. Another new experience!

Semalam (sabtu, 22 october) sa ada bawa keluar mandak yg baru sehari kenal di fb. Sy start message dia hari jumaat petang dalam 6.30 pm gitu. Mcm biasa crita2 di messanger kurik2 info, rupanya dia ni student kolej di penampang. Kamu paham2 sjala di mana k haha. Chat2 skett trus dpt no dia mlm tu … Continue reading Jumpa lagi mandak baru! Guna facebook. Another new experience!