Jawaban: Cara untuk cepat kasi pancut perempuan atau cara kasi puas nafsu sex perempuan

Last year sy ada survey kalau ada siapa2 berminat mo tau tips atau cara2 mo kasi pancut perempuan. Or at least kalau nda tepancut pun, dia puas nafsu lebih awal sebelum ko tepancut. Nda jugala rasa gantung macam charging phone 99% jak ahaha.

Ada juga yg respon tu survey. TQVM. Tapi mungkin ada yg nda comment tu, mengunggu ja. Jgn malu2 bah, kalau banyak interaksi kan sy macam lebih bersemangat sikit la mo sharing hehehe. Comment ja jgn malu, tulis apa yg kamu terpikir. Jgn risau, sy pun nda tau siapa yg comment tu. Everything anonymous=unknown. 

Okeh bercakap pasal mo kasi puas perempuan ni kan ada dua aspek ja yg kamu kena buat. Selalu orang termiss key point kedua yg buat perempuan cepat pancut atau puas sex. 

PERTAMA: Of course la kan amput puki dia..

Yg ni sudah semestinya la kan. Ko kena amput puki dia, amput nenen, amput mulut, amput tangan, amput pipi, cucuk pantat (oops πŸ™Š). semua la kan yg ko buat termasuk foreplay. Kalau ko betul2 power sex, dari amput ja pun memang boleh kasi pancut perempuan, or boleh kasi puas perempuan. Tapi masalahnya kebanyakan lelaki nda sampai tahap begitu. Sebab contohnya ko boleh beamput 1 jam baru tepancut, tapi tu sumandak perlu 1 jam 30 minit baru boleh puas. 

Dalam situasi lain, ko boleh kasi puas tu perempuan. Amput berabis sampai dua2 puas, tapi key point kedua ni akan buat tu perempuan puas lebih awal. So ko sempat lagila menikmati ekstra masa tgk si mandak kesiukan. Yg pasal amput ni nda paya cerita la ka sebab semua sudah tau juga. Bermula dengan foreplay-amput-lelaki tepancut-tamat. Jom pegi key point kedua. 

KEDUA: “Amput otak dia!”

Pertama sekali, ini bukan maknanya ko cucuk kepala tu mandak guna toli sampai belubang masuk pegi otak secara fizikal. Maksud saya ko kena BERCAKAP waktu sex yg mana benda2 yg ko cakap tu menusuk nafsu dan emosi dia. Got it? Satu ja cara amput otak mandak ialah dengan cara bercakap samada ko sorang2 buat statement atau kamu berbual pelan dengan seksi.

Bagaimana amput otak perempuan ni boleh kasi puas dia? Well, perempuan ni kan orang yg lebih beremosi berbanding lelaki. Lelaki beamput secara fizikal ja pun boleh puas. Tapi kalau perempuan, ko kena amput puki dia secara fizikal dan ko kena amput otak dia juga dalam masa yg sama, baru dia cepat puas tu.

Okeh, sy rasa kamu paham sudah tu penjelasan pasal amput otak mandak secara bercakap. Sekarang sy mo share lagi apa yg kamu perlu cakap supaya dapat amput otak dorng hehe. 

Bila kamu start warming up untuk beamput tu kan, waktu ni masa belum lagi kamu buka baju, belum lagi start becium, baru ja masuk bilik ka, baru start mood sex ka, ko kena CAKAP benda2 yg kasi senang hati tu perempuan tapi yg ko cakap ni mestilah jujur dari dalam hati ko. Supaya nda nampak mcm ko buat2 ja bh. Ini perlu untuk setiap perkataan ko tu tembus pegi otak atau emosi dia.

Cthnya: “cantik o rambut ko, sy mo kasi panjang bh rambut sy mcm ko tapi takut ko kalah pula” Sambil ko pegang2 rambut dia… boleh ko nampak ka tu ayat, ko puji dia rambut dia cantik sambil buat lawak sikit untuk kasi relaks emosi dia. 

Cthnya: “jerawat ko yg ini terus meletup excited ni kalau sy cium bibir ko” yang ni style ko kasi main2 dia yg dia ni mo betul sudah kena cucuk. 

Yang paling penting ialah TERUSKAN BERCAKAP. Jangan ko berenti becakap benda2 yg indah hahaha. Itula salah satu tips dia. Bila waktu foreplay sudah kan, macam ko mau cium bibir dia, ko cakap “mari sni sy cium ko tengok masih manis ka nda”. Lepas cium dia ko kena becakap juga. Cthnya “manis jugala tapi ada tambah perasa lipstick lagi”. Ko cakap ja apa2 yg keluar dari fikiran ko yg penting bercakap. Nda perlu ada respon dari si mandak. Paling2 dia senyum malu2 atau tutup mata pun ok tu. 

Another tips selain cakap benda2 indah ialah, ko cakap dulu apa benda yg ko mo buat sama dia sebelum ko buat. Cthnya “mo cium di leher lagi, nda mo kasi merah tapi mo dengar bunyi ko kalau jilat di leher”. Pastu dia automatik tu angkat dagu dia. Lepas ko cium leher dia pun ko kena cakap apa yg ko rasa. Cthnya: “syok o leher ko, kalah2 burger”. Cara ko cakap tu yg nda kuat volume, macam berbisik la gitu keke. 

Sepanjang foreplay tu, JANGAN BERENTI BECAKAP. I mean, bukan becakap ja mcm pembaca berita TV3, ko kena becakap sekejap2, berenti sikit ambil feeling, tapi jangan diam dalam jangka masa yang lama. Dari sini ko boleh tengok tu yg nafsu tu perempuan naik betul, ghairah berabis berbanding ko cium2 ja sambil diam2. Itu bererti ko sudah start amput otak tu mandak. Dorang suka ni kalau kana amput otak, lebih layan.

Seterusnya kalau ko mo buka sudah kan baju dia, kena cakap something juga! Jangan yg main faham2 ja sama tu mandak tiba masanya buka baju sudah konon hahaha. Ckp apa? Apa2 ja la. Cthnya: “sy buka dlu ni, ko nda perlu sudah ni kalau sekarang”. Sambil senyum buat muka ni emoji 😏. Hahaha. Dorang ok jak tu.

Lepas tu kalau masa beamput sudah kan, ko cakap lagi apa2 yg puji dia, apa2 yg ko rasa, apa2 yg ko mau. Waktu ni masuk masa serius tapi seksi sudah. Tiada sudah yg lawak2 kasi main. Di sini la masa utama yg ko amput puki dia sambil amput otak dia. Cthnya: 

“oh so nice inside u baby”

 “banyak o air ko, bikin lemas badan”

“Sy mo cucuk kasi dalam lagi sampai habis”

“U smell so good”

“Nice ass, make me so horny”

Just say it. Anything!

Atau ko boleh tanya si mandak juga apa yg dia rasa.

“U like this baby?”

“U want more?”

“Oh yeah?”

Waktu ini dia cakap yah, yah. Aha, ahaa.. So benda yg ko cakap tu kena ada variasi, jangan ulang2 banyak kali, kalau ko tiada idea sudah kan, back to basic: KO CAKAP BENDA YG KO AKAN BUAT. 

“Sy mo kasi laju lagi sampai ko habis nafas”

“Slow sikit, mo cium ko”

Itula yang paling simple bila habis idea, ko cakap apa yg ko mo buat. Sy pernah bagitau  kawan sy ni pasal amput otak mandak sebelum dia amput sumandak dia. Waktu tu dorang bepegang tangan sudah masuk dalam hotel. Sekali besok dia sendiri cakap sama sy. “Betul ging yg ko bgitau, berabis sy becakap semalam, feeling berabis tu mandak”. Trus kami pun ketawa hahaha. 

Sy memang selalu buat ni skill amput otak terutama sumandak yg baru pertama kali sy antam dia supaya dia rindu sy punya mainan katil hehe. So kawan-kawan, kalau beamput, jangan lupa amput sekali otak si mandak 😝. Cubalah, tiada kerugian. Pasti dapat new level of sex experience ni. Byeeee.

Advertisements

4 thoughts on “Jawaban: Cara untuk cepat kasi pancut perempuan atau cara kasi puas nafsu sex perempuan

  1. Bro amputable, first time sa dgr tu pasal minum air kelapa hahaha.
    Kalau pasal pancut mulut ni depends jga sama perempuan, ada yg mau ada yg kena cium bibir pn nda mau, cuma amput ja lol. Pernah ni sa jmpa bgini.

    Like

    1. yg tu mmg advance sikit. haha. sy pernah ckp “sy mo pancut ko di dalam”. Trus si mandak cakap, “pancut la kalau berani”. last2 pancut di leher hahaha

      Like

      1. Kalau mau pancut mulut, x perlu minta permission, blow job ja dan lepas. Nanti dia akan cepat2 p tandas. Jgn risau x juga kena mara. Haha. Selalu2 minum air kelapa, dia bilang macam manis2.. Hehe.. Kalau minum kopi nescafe rasa dia ada pait2 dia bilang..

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s