Sumandak paling syok amput yang pernah sa jumpa

Dalam minggu pertama bulan April baru2, sa jumpa balik sumandak sa bekas ex-gf jga. Waktu tu rasa boring2 bh jadi try2 la bawa dia keluar. Kebetulan dia pun boring juga so win-win situation la kami keluar sama2.

Waktu message tu kira mcm biasa punya chat saja la, tiada yg mengayat2 gitu. Dia pun tau jgakan sy ni bukan penjahat. Kalau kamu mo tau, kami break pun sebab sy kedapatan ada sumandak lain. Hehe 😂. Jangan marah ya kawan2. 😅

Waktu sy kedapatan tu, dia memang sedih + marah betul la. Siapa nda marah kan kalu kana sakit hati, huhu sorry. Waktu kami mo break kan, kami beamput dulu di hotel sana lintas. Sa amput dia berabis kasi kuat antak sampai dia kesiukan, sambil mo kasi dia rindu sy punya batang nanti hehe. Lepas beamput tu, kami slow talk atas katil, pastu buat keputusan untuk pergi haluan sama2. Best kan, beamput dulu baru break. Hahaha first time ni experience begini.

Berbalik kepada cerita tadi, sa bawa dia keluar pegi Centre Point KK, kami makan mlm di sana. Bawa dia cerita2, kasi happy2 sikit. Kira ok jugala, sebab sebenarnya kami nda juga saling membenci, macam biasa ja. Lepas makan kami pegi bar di kawasan KK juga waktu happy hour gitu. Cerita2 lagi tapi sy masuk sikit la bab yg mo kasi hint2 bawa dia beamput.

Me: lepas ni kita pegi mana?

Girl: Balik la

Me: Awal juga

Girl: yala jadi?

Me: Ada lagi tempat yg best

Girl: mana?

Me: Saaana. Tapi kita dua org ja, tiada org lain. (Sambil senyuman sinis, hint2 style)

Girl: buat?

Me: tiada la…cerita2 ja sampai besok pagi. 

Waktu ni dia tau sudah sy mo bawa dia pegi hotel.  Malangnya dia memang nda mau. Sebab dia masi teringat sy ada sumandak lain kali. Kira macam dia tida mau sy curang la gitu. Kira2 jam 11 mlm gitu sy keluar sudah mo hantar dia pulang sebab dia nda mo stay jalan2 sudah. Tapi sy belum berputus asa lagitu, buat style rilek, nda kisah ja gitu, tapi dalam hati berabis ni mau amput dia betul2 malam tu juga. 

So dalam kereta suda, sy try tanya lagi waktu otw drive pegi rumah dia. Masi nda putus asa kasi hint2 dia. Tapi dia tetap nda mau juga. Sampai satu masa yg hampir sampai di rumah dia, sy try bawa cerita yang menyentuh hati sikit. Hehe

Me: belum puas o sa crita2 sama ko. Best juga. Tapi ndapa la, sy ok ja hantar ko pulang.

Girl: ……… (diam)

Me: jumpa lagi la nanti kalau ada masa..

Girl: bila?

Me: bulan depan ka, tahun depan ka.. nda taula tapi paling bagus stay2 dlu ni mlm..

Girl: bah bah…

Nah! Dapat green light sudah sy! Hahaha. Dia cakap bah bah tu maksudnya dapat sudah la tu hehehe. Terus sy drive u-turn pegi hotel terdekat sebelum dia tukar fikiran. Ko taula kan perempuan, selalu tukar2. Sebab itula kena bertindak cepat sebelum pikiran perempuan bertukar keputusan lagi.

Sampai di bilik hotel, sy cerita2 dengan dia lagi waktu baring2. Biar dia tenang, rasa rileks sikit, usap2 tangan dia. Jangan rushing. Nda lama lepas tu, dia buat gaya mo tidur sudah konon. Pakai selimut sambil tutup mata. Maksudnya dia rileks sudah la tu, sedia sudah kena amput hehe. 

So sy start la kasi high2 dia, pegang perut dia sambil kasi main2 rambut. Cium pipi sekejap, pastu lama2 cium leher dia ringan2 ja. Next move pegi ramas tetek dia dari luar, tapi dia kasi biar ja. So kawan2 kalau kamu sampai tahap ramas nenen sudah, tapi tu sumandak ok saja, dia kasi biar, so ko boleh start sudah tu buat apa saja jenis foreplay yang ko mau. Nda paya lagi fikir2 yang takut dia marah, takut tersalah langkah. Memang tu sumandak pasrah saja tu, menunggu style2 meramas yang ko ada untuk kasi puas nafsu dia. 

Dari sana sy kasi naik baju dia yg di perut sampai di dada, sy isap2 semua perut dia. Mula sudah keluar bunyi nafas dia sikit. sy kasi masuk tangan sy dalam bra dia, picit2 nenen dia. Best btl, lembut dulu pastu lama2 pandai pejal. Sa buka lagi tu bra supaya dapat nampak semua nenen dia, terus isap puting dia, lagi dia kesedapan. Tapi macam dia tahan2 lagi nafas dia, nda mo kasi keluar. Sa cakap la kasi main2 sikit, “ko tahan o kan nafas ko…cubala tahan sekarang kalau ko dapat hahaha”. pastu sa berabis ramas sama jilat dua2 nenen dia. Kasi main2 puting lagi guna jari telunjuk. Barula dia punya bunyi keluar yang rasa kesedapan berabis, nda malu2 sudah. panjang lagi tu nafas. “Ahhhhhhh….ahhhhhhh….” dia bilang tapi bunyi slow saja sambil tutup mata. 

Then sy buka baju sy, and buka baju dia. Peluk dia sambil cium di leher, pastu sy kasi main2 lagi, “syok o kan bepeluk tiada baju”. Malu ni dia hahaha, terus dia peluk sy kuat lagi sambil senyum2. Dari sana sy start kasi masuk tangan dalam spender dia sampai tepegang biji kelentit. Lagi keluar bunyi dia kesedapan. Pastu rasa sudah basah2 di lubang dia. Tapi sy nda kasi masuk jari sy, di luar2 ja. Mana boleh jari duluan, sy mau batang sy la yang rasmi kasi masuk. pastu bolehla jari hehe. Sy ambil sikit tu air, pastu kasi lap2 di luar puki dia. Saja ja tu, style tersendiri. Sa cakap lagi, “bahaya o ko, basah berabis sudah ni”. Dia senyum ja. 

Sy buka seluar sy duluan, pastu sy buka seluar dia. Ingat kawan2, kalau kamu mau senang buka pakaian perempuan, mesti kamu dulu buat baru dia supaya dia nda malu2 atau tidak tahan2 tangan kamu. Just tips tu. And waktu buka seluar perempuan, kamu mesti tarik sekali dengan spender dia! Jangan asing2. Kalau asing2, kamu terpaksa ada second round lagi tunggu untuk buka spender dia. Or, waktu buka seluar, dia ok ja tapi buka spender susah sikit. So better buat one go, sekali ja pastu ready sudah amput bila2 😉. 

Lepas bogel sudah kami dia2, sy kasi kangkang kaki dia luas2. Perlahan2 cium dari perut sampai tepi lubang dia. Apa lagi memang feeling berabis la. Lepas tu sy buat style 69, bikin bitin bh ni style. Cuba ko bayangkan sambil kepala butu kena hisap sambil ko kurik2 puki dia pakai jari terus keluar bunyi dia waktu butu dalam mulut yg macam sasak nafas tapi nda berenti isap pula tu. Win! Ada satu masa yg air pussy dia mengalir keluar sudah sebab penuh sudah dari dalam, terus dia lari positi pegi duduk di tilam sebab malu2 telampau banyak air menitis. 

Apa lagi, mula la sy cucuk dia perlahan2 in missionary position. Lancar ja masuk geng, cukup licin sama licak kn. Awal2 tu sy kasi slow2 dulu ambil feeling dalam pussy dia. Sampai sekarang masih ingat lagi camna tu rasa. Then sy kasi laju punya antakan, biar kepala dia begoyang atas bawah kena tolak dari celah kangkan. Perempuan suka ni kalau dia kena buat macam sengsara waktu diamput. Bunyi dia jangan cakap la, nda pandai berenti “ah ah ahhh ah ah ahh aaahhh” bilang. Comel kiut dan kecil lagi ni mandak. Satu pelukan dari atas dia memang tenggelam dalam tilam satu badan dia. 

Pastu buat style titanic lagi. Ni memang trademark kami geng2 mengayat sumandak. Wajib style titanic sama blowjob. Kalau ko mau tau style titanic, tu perempuan baring, ko pegang tumit kaki dia, kasi kangkang, biar kaki lurus, and ko kasi depa tangan sejauh mana yang dia boleh kangkang, pastu antak pussy kuat2. Ni memang boleh kasi dalam cucukan sampai pangkal batang ko. Biji pun ikut sama menampar lubang pantat dia tu. Pheww.

Inila sumandak yg paling best amput. Kecil, cute senyuman, suka banyak position dan nda pandai kering. Kamu tengok badan dia, kalau yang ada badan macam ni memang air pussy mengalir nda berenti tu.

Saya tukar lagi posisi pegi doggy style. Ni pun bikin lemah jantung sama bikin pancut ni posisi, pinggang ramping pastu pantat terbuka luas, bulat lagi tu pantat pastu begegar2 waktu kena antak adui. Ambil tangan dia dua2, biar kepala ja yg support badan dia, pastu suru kasi buka pussy dia kiri kanan sambil cucuk pelan. Pergh layan habis makin steam pastu macam mo dekat2 sudah tepancut. Sy rilek2 lagi cucuk pelan2. Pastu sy tekan batang sy dari atas biar gosokan di G-spot dia kuat sikit. Tu mandak pun keluar la gaya dia yg sekejap tengok kiri, sekejap pusing kepala pegi kanan. Layannn. 

Dalam fikiran sy, nda boleh kasi lama ni doggy style. Nanti tepancut tapi belum habis lagi skill2 yg kena keluar. Terus sy tukar lagi posisi macam gunting. Biar dia baring mengiring, ko duduk atas paha dia yg di bawah, pegang kasi angkat yg satu lagi kaki, ko cucuk di sambil duduk atas paha dia. Di sini la ko boleh tengok camna aksi batang ko pelan2 keluar masuk dalam puki pink yg basah2 lagi. Ini juga posisi yg paling dalam boleh cucuk sampai di uterus sebab kaki masing2 besilang kan, jadi tiada bahagian pantat yg menghalang. Full penetration. Si mandak cuba tolak2 perut saya nda mo kasi dalam berabis, tapi sy kasi laju lagi goyangan. Dia tewas juga akhirnya, pasrah ja kena antak dalam2 sambil panggil2 nama sy lagi. 

Lepas tu sy ada buat banyak style lain lagi, macam di tepi katil, horse riding, reversed horse riding, reversed doggy style. Yg reversed doggy style ni macam sy baring atas tilam, pastu dia baring atas badan sy kaki dia lurus pegi atas menghadap syiling, pastu sy cucuk dia dari belakang. Yg ni memang advanced style skit, batang kena panjang sikit sebab kalau pendek pandai tecabut tu. Ahaha. 

Salah satu style yg sy nda buat ialah meja style. Macam doggy juga tapi dua2 tangan dia ja yg pegang meja, kaki dia ko angkat dua2, pastu ko amput dia sambil bediri. Pernah ni sy buat begini, sampai sakit di tengah2 batang sy. Macam tepatah sikit kali tu 😂.

Last sekali sy buat finishing missionary position, antak kuat2 sebelum kasi pancut di perut dia. Fuhh puas geng. 

Okeh berbalik kepada tajuk sy kenapa ni sumandak la yang paling best diamput. Sebab puki dia tidak pernah kering! Itulah sebab sy pun enjoy amput dia sebab licin bah selalu. Orang bilang banyak air. Kalau jenis perempuan yg pandai kering kan kadang kesian juga bah kasi antak kuat waktu dia kering. Bunyi memang kuat la tapi bukan bunyi yang dia enjoy. Macam yang kesakitan ni. Terpaksa berenti sekejap kasi pelincir. Tapi ni sumandak tetap basah sepanjang masa, jadi ko antak laju pun ok ja sebab bunyi dia yg macam sengsara tapi kesedapan juga nda kesakitan. Jarang jumpa perempuan yang slim tapi banyak air pussy. Itula sebab antara banyak2 sumandak, yg ni ja yg the best. Ada juga yg nda pandai kering cuma macam biasa la, badan dorang montok. Confirm banyak air tu hahaha. 

Itu sajala sharing sy kawan2. Kalu kamu ada cerita best, pengalaman ka. Email ja sama sy. Kita share sni blog. Chiao. Selamat Hari Kaamatan. Nila masa mengayat sebab banyak sumandak keluar rumah tu. Good luck 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s