Sumber/Kategori Untuk Dapat Sumandak Dan Skill Wajib Yang Kamu Perlu ADA!

Kamu tau ka sebenarnya kategori untuk dapat sumandak ni sebenarnya ada 3. Cuba teka? Hehehe…….

Actully kan kamu boleh kasi focus skill mengayat kamu dengan target untuk kasi master satu-satu kategori. Contohnya dalam sehari kamu mengurat saja nda kisah masa. Dari situ kamu macam terumbang-ambing tu nda tau mana mo mula. Tapi ndapa sa mo kasitau kamu. Sumber cari mandak baru yg 3 tu ialah:

1. Day game:

Mengurat waktu siang, waktu matahari masih belum terbenam. Face to face mengurat sumandak. Contohnya kamu jalan2 di shopping mall, pegi restoran, pantai, mana2 ja la, pastu nampak sumandak cute, pastu tegur dia, kasi happy2, kasi show yang kamu ni fun guy, bukan dangerous, bukan samseng, show high value, kenal dia sikit2 pastu minta no HP. Boom! Disana dapat sudah sumandak baru melalui day game. Kebaikan day game ni kn, sumandak punya security di otak dia kan rendah tu, sebab kebanyakan penjahat tidak bermaharaja lela waktu siang. So di sini kamu senang sikit kenal dia tanpa dia takut2. Melalui day game juga kamu boleh jumpa sumandak good girl, yg ngam jadi gf atau bini. Itupun kalau lucky la dapat good girl hahaha. Tapi at least kebarangkalin tinggi sebab good girl kebanyakan nda suka keluar malam. Keburukan dia, rasanya tiada juga, cuma kamu kena berani approach saja dengan gentleman.

2. Night game:

Mengurat waktu malam, lepas matahari terbenam. Face to face mengurat sumandak. Waktu malam ni kan selalunya macam di bar, pub, karaoke punya tempat la. Waktu malam ni tempat ja yg buka. Restoran pun sama jugala boleh try waitress haha. Kebaikannya kan kalau malam, perempuan memang bersedia tu kena approach oleh lelaki, so kalau ko approach pun kan dorng nda tekejut tu. Cuma dari ko saja cmna skill mengayat ko. Kebanyakan juga kalau malam, banyak sumandak slutty, yg sedia minta kana amput kalau dia suka tu lelaki ataupun kalau tu lelaki berjaya buat tu mandak suka tu lelaki. Keburukannya kan, susah ko mau kasi pasti samada tu mandak betul2 cute ka nda, gelap bh tu hahaha. Sama kalau waktu malam, banyak sikit saingan sebab banyak lelaki mengurat waktu ni.

3. Online game:

Mengurat sumandak tida kira siang atau malam tapi tidak face to face. Guna HP ja. Ok yang ni la kategori paling senang untuk kamu mulakan career kamu mengayat hahaha. Yg ni memang senang mo start tapi susah untuk dapat tu mandak. Kamu kena ada gambar2 yg menarik, high value, interesting, bukan kampungan. Apa yang penting di online game memang semuanya pasal gambar, sebab dia nda pernah jumpa kamu and si mandak judge kamu hanya guna gambar. Kebaikan ni online game kan, kalau kamu terkena sumandak yg sedia untuk dibawa keluar memang lucky la. Cuma perlu cari banyak2, sampai message kamu kena reply, create connection and bawa jumpa. Cabaran dia kalau online game ialah untuk bawa dia first date saja, memang susah. Kena ambil masa mungkin seminggu, sebulan atau lama lagi. Tapi online game la tempat yg paling banyak sumandak. Contohnya di facebook, wechat atau mana2 social apps yang lain.

Untuk pengetahuan kamu kan, sy sekarang focus Day game sama Online game saja. Itula sebab kebanyakan sumandak yg sy amput terletak di kategori ni. Night game sy nda berapa master lagi sebab kurang minat bh. Kawan sy top player memang master sudah semua ni kategori hahaha. So kawan2, dari sini kamu boleh kasi focus ayatan kamu, pilih mana2 kategori and do it now. 😏

SKILL WAJIB: Texting Skill

Ok, lepas kamu dapat no HP sumandak kan. Kamu kena master skill ni iaitu TEXTING SKILL. Texting skill ni boleh diasah melalui online game. Yang ini memang susah mo ajar. Kena ikut dari pengalaman. Kena message perempuan selalu, setiap hari sampai kamu biasa. Texting ni message di HP bh tida kira guna apps apa saja. Biarpun kamu dapat no hp sumandak tapi kalau message kamu boring, tiada interest attraction sama tu sumandak memang nda dapat amput juga tu. Apa yg kamu boleh buat untuk dapat ni skill? Message perempuan la, biar nda kena reply, cuba lagi mandak lain. Semua top player yg masih dulu2 belum pro cakap dorng text sumandak saja, lama2 tau apa flow cerita tu yg buat dorng mandak rasa ada connection.

Good luck guys. Go out there, find some girls, and start messaging now πŸ˜‰.

Advertisements

4 thoughts on “Sumber/Kategori Untuk Dapat Sumandak Dan Skill Wajib Yang Kamu Perlu ADA!

  1. good info bah ni.klu sy paling master ni klu online game. kira makanan sy bh. mmg dri dulu smpi skg cakap sja online game mmg petik jari sja klu sy. cth mcm dota, counter strike, kadang2 fifa pun sy main jga klu online game.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s