Ajar Kawan Mengayat Sumandak

Dalam minggu dulu bulan januari ni juga, ada kawan kami baru habis break up dengan long term girlfriend dia. Dorang lama sudah sama-sama tapi atas sebab-sebab tertentu dorng terpaksa break. Kira frust la kawan kami ni, terus dia bawa kami minum-minum sana area penampang. Mau kasi tenang fikiran. Waktu tu dia masih belum tau kami ni pakar mengayat sumandak. Sebab pasal mengayat ni kan, kira kami secretive sikit bh. Orang-orang tertentu saja yang kami share cerita mengayat sumandak. Malam tu kan dia bawa kami chill2 minum beer la gitu.

Waktu minum2 tu kan barula kami tau actually yang dia ni baru break, mo kasi lepas stress, dia bilang mo kasi distract fikiran dia. Mau saja2 cari mandak untuk cerita, untuk  hiburan la kiranya. Waktu minum2 gitu, taula kan kalau pening sudah sikit, boleh keluar sudah direct buat apa yg tepikir. Na, sana tempat kami minum tu ada waitress tu bar yg kira ok jugala, lawa slim. Dia cakap dia mau cakap sama tu perempuan, tu waitress di kaunter DJ untuk kasi main lagu kena request dari setiap meja. Kamu tau juga bh ni  kan camna system karaoke bar hehe. Disana la keluar setiap ajaran kami (sy sama top player 1 org) ajar apa mau cakap, cara2 opening. Kawan sy yang top player ni memang pakar ni bagi idea. Hahaha.

Bagus jugala kawan kami yang frust ni ada initiatif sendiri cakap mau tu waitress. So kami tolong assist saja bila suda ada target. Dia bawa tu gelas dia pegi kaunter DJ, tanya nama, macam ckp kesian tu waitress sendiri2 di sana tiada kawan. Ntah sy pun nda pasti apa dia cakap sama tu mandak. Bila dia balik meja kami, dia cakap macam dia malu ni, tu percakapan dorang macam janggal hahaha. Tapi kami cakap ok saja tu. Sekali nda lama kan tu waitress pegi meja kami ah bawa ladies drink, dia duduk meja kami, sebela kawan yg stress ni. Dalam hati sy memang ada progress ni cuma sy masih ragu2 lagila boleh dapat ka nda. Kami cakap sama kawan kmi ni, ko layan saja, ko tanya apa saja di fikiran ko, ok tu, ingat senang ka buat dia duduk meja kita bilang la haha. Tapi memang betul tu, manada waitress ikut duduk kalau nda berani bawa.

So sana dorang becerita2, pastu taula kan waitress ni, sekejap2 pegi jalan meja lain ambil order, so sanala dia tanya kami, apa mau cakap sama tu mandak. So keluar la idea kami bagi sama dia. Sekali tau kan yg ni waitress actually gf tu adik boss bar, trus kecewa bh dia hahaha. Kami ckp lagi ok tu, bawa ja cerita, bukannya ko mau kasi jadi dia bini pun, cuma anggap macam training ja, cmna cara2 cakap sama perempuan. Secara teorinya la kan, ikut kiraan matematik, tida semestinya perempua  yg ko urat tu boleh dapat, mesti ada beberapa perempuan ko urat barula dapat 1 orang. So habis kami minum, dia masih di dalam dia bilang mau minta nombor. Sekali memang dia dapat no tu waitress ah hahaha. Nice. So sy balik terus masa tu, bilang kawan top player sy, lepas dorng keluar tu bar, pegi makan sikit dia kedai kaling dalam jam 2 pagi sudah tu. Terus kana block si kawan kami ni ah di watsapp hahaha. Dramatik betul. Sy fikir2 ala apa boleh buat memang nda berjaya.

Sekali minggu lepas kami ada pegi bali di bar yang sama, bukan mau dia pok2 tu waiterss tapi memang mau lepak sana bh. Sekali tu waitress duduk sama kami lagi. Kami bilang sama ni kawan, ko layan ja. Macam dia selesa sudah tu sama kita punya geng. Sebab pakaian kami waktu tu memang ok ba, bukannya macam samseng yg bahaya gitu. Sy sama top player ni memang gaya chill2 ja, enjoy tiada memaksa, tiada pegang2 desperate haha. So ok la, tu waitress selesa sudah sama kami, sama dia selesa sudah sama ni kawan yg frist ni. Tu waitress pegi meja lain tapi last2 pegi balik meja kami bawa cerita2 gitu. Good progress.

Tapi yg paling hebat kn ni kawan top player sy, waktu dia pegi tandas kan, dia kena taril ni oleh sumandak cute waktu limpas meja tu mandak. Apa lagi kalau kawan sy yg pro ni layan terus la hahaha. Tu mandak cute kana ayat sampai balik2 pegi meja kami lepas tu. Memang hebat ni kwn top player sy level professor sudah. Waktu tu dia ada bagi no HP sama tu mandak di kertas, dia tiada save no tu mandak di HP dia sebab HP kawan top player sy ni sedang charging di kaunter bartender. Sampai sekarang tu mandak tiada msg kwn sy sebab mungkin hilang sudah tu no. Sy fikir kn, memang hebat la sebab bukan dia yg mengurat mandak, mandak yg deluan mengurat dia. Pheww power.

So berbalik kepada cerita kawan frust ni, dia sama tu waitress cerita2 la gitu, sa pn nda tau apa sudah dorang cerita2. Tapi last2 sebelum balik kan, sy kasi bagi duit bayaran beer ni sama kawan sy yg mo mengurat tu mandak, kami kasi kumpul tu duit sama dia supaya macam dia yg belanja kami minum bh, supaya nampak mcm banyak duit gitu, kasi up up kawan punya value hehehe. Kami ni pakar wingman ni, tolong kawan supaya dia dapat tu mandak. Sebab tu waitress punya bf kan adik boss, banyak duit. Kalau si lawan ni yg bayar barula ada fight sikit. Keke.

Jadi sy sama top player keluar sudah dari tu bar, habis sudah moginum, tu kadai mo tutup sudah. Sekali tunggu punya tunggu di luar bar, yg kwn sorng ni belum keluar lagi. Sa masuk dalam ckp kita mo blk sudah. Dia cakap kamu deluan dulu pegi makan, dia mau pok pok at least becium sama tu waitress. Sy bilang bah kami pegi kedai kaling kalau masi buka kami makan deluan, kalau tutup kami balik terus. Dia bilang ok.

Di kedai kaling tu, masih buka so sy sama top player makan la. Nda lama kemudian, dia datang sudah, dia bilang dia berjaya cium tu waitress ah. Terus kami pun terpegun, bulih tahan dapat kiss kiss di luar bar hahaha. Kiranya ajaran kami menjadi la hehe. Tapi yg paling penting kan dari cerita dia tu, dia nda kasi tunjuk desperate. Dia cakap dia mo pegi kerja KL sudah, susah lagi mo jumpa tu mandak. Terus tu mandak pu mcm “oh yaka??, alaa”. Tu mandak ah yg bawa tu kwn sa becium hahaha. Nice one. Actually si kawan ni bukannya mau pegi KL pun. 

Sekali ni mlm kan waktu sy tulis ni cerita, sy ada bawa tu kawan pegi chill2 di bar lain. Pastu tertanya la apa cerita sudah. Sekali dia cakap dia sudah amput tu waitress. Hahaha buluh tahan o, sudah antam tu mandak. Lol. Bulih tahan dia ni, sama yg bulih tahan juga ialah ajaran kami la cara mengayat tu waitress hehehehe. Kami tanya la camna boleh dapat. Dia cakap tu petang tu mandak pegi gym, lepas gym dia bawa tu mandal keluar, dorng minum2 sikit, cerita2 sikit. Pastu siap dia pegi hantar tu perempuan balik rumah dia. Tiada pula dia bawa beamput atau hint2 bawa beamput. Nice, sebab ni tanda2 nda kasi tunjuk desperate bh. Sekali tu perempuan cakap, dia tiada bawa kunci rumah. Mustahil o kn, rumah sendiri tiada kunci tebawa sedangkan waitress yg memang balik lewat tiada org bangun utk kasi buka pintu, msti ada bawa tu hehehe. So kwn sy ckpla camna, tu mandal ckpla ko bwala sy balik rumah ko. Hahaha. So kawan sy ni hantar dia pegi hotel di damai sebab rumah dia ada org lain lagi. Sekali di hotel tu, kawan sy cakap dia mo balik sudah lepas hantar tu mandak di hotel. Niceeeeeee, ni tanda2 lagi nda kasi tunjuk desperate pussy lol. Tapi sy rasa si kawan mo balik sudah betul2, bukan yg style mengayat punya aturan haha. Sekali ni mandak cakap, ko kasi kawan dulu dia tidur tu malam. Naa apa lagi menjadi la tu beamput hahaha.

Waktu di hotel tu, si kwn cakap tu mandak kasi blow job dia, hand job lagi, pastu waktu dia amput tu mandak dari belakang kan, tu mandak kasi pegang2 lagi batang si kawan ntah apa mo buat. Sekali tu mcm hint2 sudah kan, terus si kawan kasi masuk di pantat ah. Tu perempuan pun bebunyi2 oh oh oh oh oh, macam sesak nafas, kesedapan la kali haha. Bila kami dengar ni cerita kan yg si kawan buat anal, terus kami ketawa berabis!, sedangkan kami yg pro level ni pun nda pernah ba amput pantat ah Hahaha bulih tahan juga dia. 😂. Dia bilang buat banyak skill la waktu amput tu waitress. Memang terbaik la pencapaian dia ni ahahahaha. Tapi dengan nasihat dari top player bh kan hehe. Sekali besok pagi kan, si kawan cakap terus dia pulang awal waktu tu perempuan masih tidur sebab macam dia rasa bersalah cucuk pantat. Dia bilang sempit o kalau pantat. Haha sy pun nda taula, sebab sa pun nda perna cuba and sy nda mau cuba. Cucuk puki pun best sudah sampai tepancut, ok la tu hehe. Oh ya dia cakap dia tiada pakai condom, pastu dia kasi pancut di pantat haha. Nice one hahaha.

Jadi kawan, itu sajala sharin ni kali. Memang best juga ajar org yg baru berguru mengayat sumandak ni terutama bila dapat tau dorang berjaya mengamput sumandak. Pengajaran dia kan, ok saja tu kamu mengurat, kalau gagal, apa juga yg kamu rugi, dapat pengalaman juga tu, tapi kalau berjaya, puas la mengamput. Sama jangan lupa bawa condom di dompet in case of emergency macam ni. Penting tu. Sama salah satu yg paling penting, biarlah mengurat dengan cara gentleman, nda boleh paksa, kena dari kerelaan tu mandak sendiri samada mo minta amput ka nda ok 😆. Chiao.. keep flirting.

Advertisements

4 thoughts on “Ajar Kawan Mengayat Sumandak

    1. Di bar kn paling basic kena buat eye contact dlu, pastu ko buat gaya cool tegok tmpt lain sblm dia ksi pindah mata dia. Pastu buat eye contact lgi. Jgn tgk dia mcm ko mau2 sja, yg ko pura2 nda kisah bh. Smpi 1 masa lepas bebarapa eye contact, ko ble rasa tu dia mau ka nda. Disana ko ble approach tu mandak bwa bcerita kalau ko rsa mcm dia cair sikit sdh.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s