Survey: Cara untuk cepat kasi pancut perempuan waktu sex. Mo tau ka tidak???

Actually kan ada cara bh mo kasi cepat pancut perempuan. Nda paya berabis ko kasi sakit pinggang mengantak pepek perempuan. Tapi sblm sa share ni cara, sa mo tau berapa kuat kamurang mo tau ni tips. Tu mandak kan memang dia bebunyi kesedapan hbs tu. 😏 hehehe.

Sa susah2 mo dapat ni cara ni kawan2, kalu sy ksitau kmu, nda pya lagi kmu tertanya2. Sa sdh ada jawapannya dri pengalaman sia. Blng urang puti “kenapa mo mencipta tayar lagi? Kalau tayar memang sdh ada!”. Haha. Maksud dia, knapa mo cari cara kasi pancut perempuan? Kalau cara tu sdh ada 😁. Nkal kn sia keke..

Bh, kalau banyak org mo tau baru saya ksi post ni sharing hehe. Sinang ja, komen di bawah. Adioss. Looking for your comment, sinang ja komen tu. πŸ’ͺ🏻

Advertisements

8 thoughts on “Survey: Cara untuk cepat kasi pancut perempuan waktu sex. Mo tau ka tidak???

  1. ba kalau kmu mau tau cerita dia..sia cerita sni seja la.sharing is caring bilang si bro pavus. dipindik kan serita…suatu hari ni sia buring2…tiada mo buat…mcm ada kegersangan juga sikit2…trus sia pn buka wechat…search nearby la klu ada sumandak2 yg mantap2 ni.sakali sia nmpak ni sumandak punya main lawa. sia pun send request. sakali dia accept. aik heiran jg sia…jrg2 ba sumandak lawa ni accpt friend request. trus sia pn mula la mengayat ni sumandak.

    dipindik kan serita, lepas chat sikit2…sia bawa dia p tinguk wayang bisuk dia. setuju pula dia. takajut jg sia sbab bchat pun sekejap sija. power juga ayat sia ni sia bilang dalam hati. trus sia p siasat la wechat dia. rupanya dia ada mslah sama buifren.mcm baru break seja. sia tgok dia post pn mcm yg sedih2…keciwa. lgipun liar skit ba jenis dia ni..mimang kaki clubing.rambut pn colour merah. lauk ni sia bilang lagi dalam hati

    bisuk dia sia p ambil la dia sana d rumah dia. nampak suda dia bediri2 depan rumah. pakai seluar pindik mcm skirt,baju pn yg nampak pusat. mimang seksi. aik lain sikit dari yg gambar d wechat sia berkata-kata. tp biasa la tu ging…sumandak ni klu x photoshop gambar durang, mmg bukan sumandak laitu. tp x lari jauh juga ba. body mmg mantap…muka mmg cute. bakaras jg lolou sia.

    jdi dipanjang kan serita skit..sia bawa dia p sana 1b tinguk wayang. x banyak cakap dia ni mula2…malu2 kucing lgi. lpas tinguk wayang,lebih kurang jam 8 malam suda…trus sia singgah d rumah sia. ada mo ambil kunun sia bilang. sia ingat dia xmau ikut..aik mau juga dia ikut p rumah sia. trus sia bawa dia masuk dalam bilik. pura2 knun pasang laptop tinguk movie harry potter. sana dia duduk jauh2.

    sini ba dekat sikit sia bilang. tiapa la dia bilang.trus dia pura2 knun main hp.trus sia p dekat dia..sia kiss2 leher dia. sia ingat lepas tu dia tampar sia.tapi tidak pula, pandai pula mata dia naik p atas. trus automatik pandai baring d tilam. trus berkiss2 la kami sikijap. tapi lepas tu dia kasi stop. trus mcm dia menyesal. sia x suka oh mcm ni dia bilang. trus sia bilang sorry trus ready suda sia mo hantar dia balik rumah dia.melepas sia bilang dalam hati.

    dipindik kan sikit serita, sia tinguk la tu movie sikijap sebelum hantar dia balik. tiba2 pndai pula dia p baring sebelah sia.trus sia pun try kiss dia lagi. kali ni dia pula berabis mo kiss2 sia. aik..bingung2 ni prmpuan sia bilang..tapi dalam hati la.trus dia suruh tutup tu laptop..malu dia bilang sbab nampak cahaya. lampu bilik mimang x bpasang sedia.

    lepas selesai aktiviti kami..trus sia pn hantar dia pulang. sebelum dia masuk rumah..sia tnya dia, buli sia jdi bf kau ka sia bilang. dri kmarin lg ba sia mo nya dia ni soalan. trus dia cakap..emm sia blum sedia mo couple ni. trus sia ckp ba x apa la sa ckp dengan kecewa. trus sia balik rumah..sia pn brfikir..sinang2 sija sia ni p mengayat ni sumandak. biar betul ni sia bilang.mo sakap sia ni hensem x juga, mo cakap bnyak duit pn lagi la tidak masuk akal. mgkin sia brmimpi ni. ba itu saja cerita sia setakat ini, panjang pula kan mcm novel. ba sambung la kamu pigang2 lolou tu sia mo p makan dulu.

    Like

    1. Thanks for sharing bro! πŸ‘πŸ‘ nice experience. Tula tu kalu tekana perempua yg available memang ada chance untuk masuk di hati dia pastu dapat masuk puki dia. So untuk dapat jumpa perempuan macam ni, kena sentiasa mencari mandak, kadang tekana2 tu yg bulih dibawa keluar. Sa pn perna tu begitu, waktu sy sama mandak di bar, tiba2 telepon dia bebunyi, sa tnampak bf dia yg call, dia kluar bar bercall pastu bila duduk sbela sy, sy pigang pinggang dia, dia ok ja ni,lol sdangkan bru ja besyg2 dgn bf di telepon πŸ˜‚. Bila sa kurik2 rupanya bf dia di kl. Sa rsa2 dia gersang hbs sdh, dia guna sy utk ksi hlng gersang dia hahaha. Kira jmpa dia the right time at the right place. Keep flirting bro. Terbaekk!

      Like

  2. ala bukan susah pun ging. ko kurik2 saja tonton dia. conform bagagar tu badan dia lpas tu pandai pancut2 lgi air. mcm yg sia buat sama tu sumandak sungai yg sia kanal dari wechat. kerja sana kedai kupi di imago.nama di rahsiakan.hihi. bagagar trus badan dia kegersangan lepas sia kurik2 tonton dia. mimang siok mo tinguk. kenal pun satu hari sija di wechat. adidi.

    Like

    1. Hahaha nice one ging! Patut ko karang ni cerita pastu email sma sa. Sa ksi post sni blog utk sharing sma ging2 yg lain as a guest post. Ko ble check email sy di contact πŸ‘πŸ». Sharing is caring. πŸ˜‰

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s