Cara untuk tahan lama dan lambat pancut air mani waktu sex

Apa khabar kawan2, ni saya mo share cara yang paling efektif untuk lambat pancut waktu mengamput. Lama sudah sy simpan ni rahsia, nda mo kasitau orang tapi sekali sy fikir2 kn, kesian juga kalau perempuan2 nda puas kana amput samada gf atau bini di luar sana. Sekarang sa mo semua lelaki di sini yg faham ni bahasa sa tulis supaya jadi lelaki tahan, gagah dan kasi puas nafsu perempuan, Most probably sumandak sabah la kn. Sa rasa bangga kalau lelaki2 sabah jadi raja di katil. Tiada lagi bini yg nda puas sex. So sa share la ni sekarang. Sa harap sharing ini mengubah hidup kamu semua. Aisey hehe.  

Satu ja yg sa mo bagitau, ini knowledge yg PALING BERHARGA sebab kamu boleh guna sepanjang hidup kamu. Biar 1 kali ja kamu buat ni cara yg sa tlis, sa kasi confirm kwn2 semua akan tahan di katil selama-lamanya. Percayalah! Banyak juga website yg ajar cara lama pancut, tapi kebanyakan dia tulis secara general bh, lepas ko baca kn, trus tepikir ni, “apa la tu? Masi lagi nda improve pn pancutan sia ni” Sa selalu juga baca waktu dulu2, tapi nda berapa membantu. Yg sa tulis ni bukan tips2 ah, tapi memang inilah cara yg kamu perlu buat.

Sa mo kasi cerita dulu la, macam mana sa ble dapat ni cara, jwpannya “sy research di internet, dan buat cara baru yang sesuai untuk dibuat sini tampat kita”. Lama sudah tu sa invent ni cara, seingat saya waktu tahun 2011. Sampai sekarang sa lambat pancut. Minimum beamput 10 minit, depends on cara hidup sihat sy la. At least ndala juga tepancut dalam 1-3 minit ja. Mana puas tu sumandak tu kalau beamput sekejap ja. Murung bh terus. Sebelum buat cara ni, sa tahan maximum 2 minit ja. Sama la ni kita waktu dulu2, tapi skg sa gembira boleh mengamput lama, sa ble control sudah berapa lama baru kasi pancut.Ok jadi camna cara tahan lama dan pancut lambat?

JAWABANNYA: “JOGGING DAN KEMUT!!!!!!!!!!!!!!”

Nah, kamu tau sudah kan caranya. Tapi percayala, biar pun kamu tau ni rahsia kan tapi susah tu lamu mo buat! Sebab ni cara perlu komitment kamu selama 2 minggu. Begitula bh kan manusia, ada info sudah tapi malas mau buat. Last2 sama juga pancut awal. Tolong la kawan2, kamu buat ni exercise jogging dan kemut, sa gerenti kamu pancut lama sepanjang hidup kamu. Jangan malas, inilah investment yg paling membawa keuntungan.

Sebelum tu sa mo kasi definisi dulu apa tu “jogging dan kemut” supaya kamu faham btl2.

JOGGING: larian slow, ikut kelajuan yg kamu selesa, tida telampau push tu badan, rilek saja lari. Secara keseluruhannya kamu tau juga bh kan apa tu jogging. Ok nice. 😉

KEMUT: Waktu kencing kan, penghabisan kencing tu kamu ada rasa macam kasi tutup muscle saluran kencing yg habis kencing sudah supaya tiada lagi air kencing keluar. Na itu la tu maksud kemut.

Cuba ko kasi kemut sekarang, dapat ka tahan kemut paling kuat yg perfect selama 15 saat? Kalau tida dapat tahan, yg masi pandai tebuka-tutup tu muscle, na itula sebab tu ko cepat pancut!!!!!!! Sa dapat kemut lama yg kuat dan perfect tiada tebuka-tutup. So keseluruhannya, Punca pancut awal ialah muscle kemut kamu kecil dan tidak kuat.

JOM EXERCISE JOGGING DAN KEMUT

Tujuan utama exercise ni ialah kasi besar muscle kemutan kamu sama kasi kuat dia. Secara teori, muscle kemutan ni sama macam kamu kasi training muscle bisep di gym or mana2 bahagian muscle yg kamu mo kasi tegap. Kena warming up dulu, pastu kapasiti berat pelan2 naik. Kalau tiada warming up, efektif dia nda seberapa pastu boleh injured. So kamu anggap ni exercise macam di gym kasi tegap badan tapi perbezaannya ni exercise specific untuk kasi tegap muscle kemutan supaya lambat pancut. Kamu dapat juga practice kemut waktu duduk2 kerusi di rumah tapi nda berapa efektif. Untuk lebih efektif kasi training muscle kemut, kena campur dengan jogging. 🙂

Bah jom kasi detail lagi ni exercise. Kamu boleh start niari ka atau besok. Kena berterusan jogging dan kemut selama 2 minggu, jangan termiss jogging melebihi 1 hari.

HARI 1: Waktu pagi atau petang, bila2 masa la yg free, pegi taman yg ada track jogging, mana2 ja, sana taman rimba penampang, or taman perdana tanjung aru. Jogging 1 round dulu yg relax2 ja ah, kasi bepeluh sikit, warming up. Pastu jog round kedua, ko start kemut selama 1 saat, kira dalam hati ja. Gini urutan dia: Waktu teruskan jogging-start kemut-kira satu-pastu lepas kemutan-rilex, keep jogging, take your time-bila sudah sedia-start kemut lagi selama 1 saat- lepas kemutan- pastu ulang lagi sampai habis jogging.  Nda kisah berapa round ko boleh tahan jogging, yg penting selama ko jogging tu buat kemutan 1 saat. Lama2 ko dapat kemut tu 1 saat yg kuat. Kalau dapat means ko berjaya sudah utk hari pertama. Lepas jog, suka hati la mo buat apa.

HARI 2: Setiap hari yg seterusnya, sama juga exercise. Jogging dan kemut cuma utk hari kedua, ko tahan kemutan selama 2 saat. Tu ja beza dia. Make sure kemutan tu kuat, macam tahan kencing yg tutup habis.

HARI 3: Continue jogging dan kemut tahan sampai 3 saat.

HARI 4: kemut 4 saat.

HARI 5: kemut 5 saat.

Begitula hari seterusnya SAMPAI 14 HARI (2 MINGGU). Yg hari last tu buat 15 saat.

Yeay! By this time waktu hari ke 14, saya percaya kamu boleh beamput lama sampai 30 minit, pegi try amput perempuan lepas 2 minggu, gerenti bebunyi ah ah ah sampai puas nafsu dia ahahaha. Percayalah kwn2, berbaloi ni usaha kamu.  Lepas habis ni nda paya lagi kamu buat ni exersise pn confirm lambat pancut selama-lamanya. Kadang2 ulang ni exercise pn ok saja, mcm maintenance muscle kemutan ja gitu. Tahan kemutan target ialah 15 saat.

PENUTUP

Bh cubala ni exercise kwn2, tiada juga kamu rugi pun. Sihat badan lagi, tiada guna duit pun untuk beli produk2, cuma kos transport saja. Sy harap kamu buat ni exercise. So siapa2 ada buat ni nanti, bolehla letak komen di post ni. I love to hear your success. Cheers for lambat pancut! 😎

Advertisements

5 thoughts on “Cara untuk tahan lama dan lambat pancut air mani waktu sex

  1. Bosku, ini blog mu yang kedua bah kan? Yg mula2 yg beamput.wordpress tuh. Sebab gaya bahasanya sama bah. Kenapa nda ko sambung yang lama tuh?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s