Mengamput Sumandak Indonesia Yang Sangat Tinggi Lampai

Baru2 ni di Labuan sy ada plan mo kluar malam saja kasi hilang boring. Sebelum tu sy ada beli 2 tin Royal Stout kasi cas2 dulu dalam bilik hotel. Memang malam tu sy nda plan mo mengamput. Kira kill time saja tunggu sampai jam 12 mlm pastu tidur. Jadi yg saya kluar ni dakat2 jam10 mlm sdh sebab lama sikit sy mnum stout. Sblm tin kedua tu habis sy keluar sdh la ada cas2 sudah sikit ni. Saya pegi masuk bar isap2 vape gitu satu orang ja. Bila sudah sampai dalam jam11 macam boring sdh sy minum stout tiada kawan becerita. Jadi sy suru la ni waiter panggil 1 pinoy yg duduk jauh di hujung sy nda tau pn dia lawa ka nda yg pting slim nda gemuk pn ok la. Jadi dia sampai sudah ni di meja sy, ok jugala biasa2 ja muka tapi badan telebih kurus kalau antam memang rasa smua tulang2 tu. Salam tangan pn macam pegang ranting kayu. Umur ni pinoy 29 tahun dari Kapampangan, Manila. Kami crita2 la ni yg nda juga berapa sy mo berabis mengayat. Bila sudah lama2 sikit gitu sy ble rasa sdh dia selesa sama sy sebab style sy yg rilek ja gitu nda memaksa2 sama nda gila2.

Tiba2 ada 1 org pinoy ni yg tinggi hampir macam sy, pastu rambut dia kasi curly syok betul tengok. Baru duduk masuk dalam bar menari2 sikit2. Sy tengok pn macam tergoda juga la yg ada rasa bernafsu sikit. Kalau gitu memang petanda bagus la tu sebab kawan di bawah pandai mengaras sekejap kasi signal sama sy yg dia suka ni pinoy. Sy tengok kadang2 ni pinoy kan pastu adala eye contact kami, macam dia pun ada mood tu malam untuk enjoy2. Ada dalam 4 kali ka kami eye contact macam dia nda tahan sudah kali terus dia pegi tampat pinoy di meja sy yg sudah sy belanja ladies drink. Dorng becerita2 la konon. Nah di situ la sy salam dia, bawa minum 1 meja. sy cakap “Hi do you want to join us?” mesti la ba kan dia mau sebab tu juga comission dorng tu. Dia join la sy sama yg satu lagi pinoy. Sy tanya la nama dia “whats your name?” Dia blng nama dia Bunga. Sy blng lagi “Over here, Bunga means flower”. Tiba2 dia cakap yg sy tekejut, “Saya sebenarnya dari Indonesia ya.” Dalam hati sy, wow ni kali la merasa puki Indonesia. Tapi yg ni memang yg ori orang Jakarta betul2. Syok dengar dia becakap macam yg dalam tayangan drama Indonesia betul2. Dia tanya la gitu “Kamu kawan-kawannya di mana, sorng aja ya?”. Jawab ja la “Sy nda suka bekawan”. hahaha tekatawa dia. Trus kami sambung2 crita lagi, yg pinoy 1 jalan sudah ada kana panggil dari kawan dia pegi bar lain.

Pastu sy bawa balik ni awek indon beamput di hotel. Bunyi ah ah ahhhh awek indonesia pn sy pernah dgr sdh hehe. Tapi dalam pemerhatian sy kn, puki awek tinggi nampak hampir sama ja, selalunya sikit bulu, nda lebat, pastu labia minora dorng sekata nda hitam, warna pink. Lubang pun ketat. Yeeeha.

Tpi so Sorryla kawan2, gambar dia bogel sy terdelete. Tinggi dia ni, seksi lagi bikin steam. Dalam 173cm ketinggian. Chiapoo!!

OOPSSS!!!! ADA PULA TU GAMBAR SY TEJUMPA BALIK HAHA

IMG_3399 (1)

Tengok ni gadis Indonesia, Happy betul dia waktu sama saya. Dia cakap “Kamu nga malu2 menari, baru cocok gini sama saya”. Sedangkan sy antam ja tu menari mcm org gila LOL. Muka cantik ayu, gigi pun cantik habis sy jilat2 gigi dia.

IMG_3406 (1)
Tinggi kan ni gadis, sy rasa diala perempuan tinggi pertama yg saya amput. Sebelum ni semua biasa2 ja ketinggian. Tu meja standard mcm di restoran tpi baru paras paha dia ja. Dia ada nampak ni gambar, dia bilang “Dulu sy lagi kurus, kelihatan lebih seksi” XD. cair o sy dgn dia pnya slang.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s