Amoi Miri datang Kota Kinabalu minta amput

Hi kawan2, ni lagi ada cerita waktu hari buruh 2016. Orang bercuti, sy berabis mengamput hahaha.

Ada ni amoi bekas gf sy juga duulu tahun 2008 waktu msi study lgi. Dia dari miri, kerja lecturer skg. Dulu2 waktu kami couple mana perna beamput ni, nenen dia pun nda perna sy isap atau picit waktu tu. Geram jgala tgk nenen dia paling besar o antara kwn2 dia di kolej 😝. Tpi kmi break dengan cara baik la so tiada perasaan benci gitu. Sekarang tahun 2016 jumpa balik tpi beamput saja, no string attached. Itula kwn2, klu mo break sama gf, jgnla begaduh2. Manatau nanti jumpa blk ble beamput trus.

Dia datang KK actually mo attend wedding kwn baik dia sana Likas. Kebetulan mmg sy sni2 jga Kota kinabalu, so lepas hbs event wedding tu kmi jumpa la. Wktu jumpa tu tiada awkward pun, sebab dia ni lecturer. Apa lagi kuat ckp haha, sy pun mo lawan jga ckp bnyk. Wktu pagi2 tu kmi pegi jesselton jetty, tgk2 laut sna, mnatau dia mo pegi pulau ka tpi nda jadi pla sebab panas tahap membara ni cuaca skg. So lepak2 ja.

Pastu bwa dia pegi 1Borneo shopping la konon. Waktu jln2 tu sy try2 pegang pinggang dia, letak tgn di bahu, pegang paha la, mmg tiada bantahan. So sy taula ni mmg ada jalan mo minta amput. Skali mcm tu, sy trus rilek ja ndapyala berabis mengayat, tau sdh kna hint2.

Skali tghari hbs di 1Borneo, sendiri dia kasi tau ah mo blk hotel konon ngantuk. Sy pikir2 mangkali nda tahan sudah puki dia mnta cucuk. So kami pegi la balik hotel dia. Kawan2, apa yg penting bila dalam bilik tu tinggal kmu berdua lagi, ko mesti cium bibir tu mandak dlm lingkungan 5 minit kmu dalam bilik. Lepas ko cium tu kn, si mandak akan rasa selesa pastu senang ko amput dia, means tiada drama2 lagi. Kiss tu biar sikit ja, mcm 1 saat pn ckup.

Lepas sy dduk2 kejap, chill2 di kerusi sambil vape, crita2 skit, sy mulakan sdh aksi. Dia baring2 atas katil, konon mau tdr, sy naik atas dia pastu terus picit nenen dia. Mula2 menolak konon nda mo kana kacau tpi itu semuanya mainan perempuan, orang putih ckp Last Minute Resistance (LMR). Jangan kamu kalah sama ni mainan perempuan. Sy kasi masuk tangan sy dalam baju dia, picit nenen sama ksi geli2 puting dia. Sekali keluar sudah bunyi2 si amoi kesedapan. Ah ahhhhh dia blng. Dri tu dia nda sdh menolak.

Sy sru dia bka bju, sy pn bka bju. Nenen dia besar ni bikin lemas. Isap nenen sampai puas, pastu pegang kelentit dia, basah habis. Ketara gersang si amoi, lama nda kena antak puki dia. Mula2 dia tnya mo blowjob ka nda,sy blng nda pya dlu, trus sy amput dia. Si amoi ni jenis yg ska goyangan dalam dan laju. Confirm bikin bepeluh. Sy ksi style missionary, X dan pancut last skali dgn doggy style. Ada klimax sekali si amoi, wktu sy kasi laju2 tu, makin bnyk air keluar dari puki dia, mengalir basah hbs smua pangkal batang sy. Sy pun ok jgala sebab berjaya puas.

Kira2 10 minit lepas tu, tontolou sy bekaras lagi blk sebab yg first round sy nda berapa habis kasi pancut bh di perut dia, mcm masi lagi ada tetinggal di dlm biji. So sy amput lagi dia blk biarpun waktu tu dia tetidur sdh haha. Second round sy maintain doggy style ja sebab doggy ni bikin cepat pancut bh so sy pn nda jga mo ksi lama2 klu 2nd round. Bebunyi lagi blk si amoi ah ah ahhh, fuck me dia blng. Last2 nda tahan sdh sy antam ja pancut dalam. Fuhhh…

Mlm tu yg jam 10 kmi pegi Waterfront tgk live band kejap pastu sambung p hotel beamput round 3. Waktu sy tlis ni crita, si amoi msi di kk, tpi mls sdh sy jmpa, sakit sdh toli sy. Sebab sehari sebelum sy amput si amoi, sdh lagi sy amput tu mandak ranau, dia pun gersang jga. Sakit kepala toli sy skg telebih mengamput LOL. rehat2 dlula. Bh enjoy gmbr di bwh ni. Teruskan mengurat dan mengayat sumandak wahai kawan kawan ku sekalian. 🙂

 Gmbar 1: tetidur si amoi lepas hbs 2nd round

Gambar 2: sy buka selimut kasi tgk pantat

  Gambar 3: tengok pantat montok dekat sikit.

  Gambar 4: Nenen besar, hampir sama panjang siku dia. Puas picit, wktu tgk tv pun sy picit2 ni, nda jga dia ksi lari tgn sy hahaha

  Gambar 5: Macam best juga mengamput lecturer. Luar kelas, si lecturer ni bebunyi ah ah ahh waktu kana amput.

Cheers guys!!!!! 😎

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s