Sumandak Sino Tinggi Lampai kerja cashier CKS

Ada bh ni sy pegi Supermarket CKS, kawasan-kawasan KK juga bh. Waktu tu masih hujan2 lagi di luar, sekali sy masuk CKS ada basah2 sikit sdh baju sy. Lepas sy masuk, punya sy tekejut ni cashier tinggi berabis, dlm lebih kurng 170cm tnggi dia ah. Kan tu cashier punya kaunter di depan entrance ja, bediri sy sekejap di depan kaunter dia tunggu sampai kami buat eye contact hehe. Sekali dia tgk sy, sy ksi angkat tangan sy mcm mengukur ketinggian dia konon-konon la. Terus dia ketawa ni wktu tu sedang scan barang2 customer lagi.

Terus sy pegi beli la barang yg sy list pastu bebaris di kaunter dia. Sengaja tu 😏😏.. Sekali sampai turn sy sdh trus sy ckp “tinggi jga ko, ada pkai high heel ka?” Then dia bilang “Eh mnada mmg begini la ni” sambil dia senyum2. Oleh kerana barang sy sikit ja, sekijap ja dia habis scan trus sy bayar la. Ada something yg sy rasa sangat rare, lepas dia bagi baki duit sama tu resit, sy angkat tu plastik, sy bagi dia tu resit kn, direct ni dia tulis no HP. Lol, belum lagi pn sy ckp minta no. Mungkin sy rasa dia terayat sama eye contact kami mula2, pastu sy lasi garau suara sy, sentiasa bediri tegak, kasi lebar bahu. Memang begini la ni routine sy klu mo mengurat, orang putih cakap body language.

Sy balik la. Simpan no dia pastu tunggu 3 hari baru sy message watsapp. Cerita biasa2 ja tpi mkin lama sy rasa excitement dia kurang sikit sudah dlm watsapp. Sebab impression dia sama sy kn haritu kurang sikit pasal bju sy yg biasa2 ja bh. Then 1 ptg tu sy plan la pegi sna CKS tapi pakai baju macho sikit. Sama juga sy pegi kaunter dia, the cerita2 lagi sikit kasi tambah connection. Hbs dia kerja, watsapp2 lagi, ada beza sikit la betabah fun message. So kami continue2 message dalam 1 minggu gitu barula sy bawa dia keluar date sana Imago.

Waktu date tu sangat penting utk happy sendiri2!!!!!! Maksud sy, waktu jalan2 tu ko buat lawak, ketawa kasi keluar, kasi main2 dia, mcm “sy malu oh jalan sama ko, tinggi betul org tengok2 blng” hehe pancingan tu jo. Tpi cakap dgn cara main2 la klu serius dia terasa pla haha. Sy bawa makan sana upperstar, cerita2 lagi, then jalan naik pegi wayang Imago. Waktu jalan tu sy cuba kasi naik level connection, sy ckp “ko berani ka berpegang tangan di tengah2 ramai orang begini?” Belum sempat dia jawab, suudah kami bepigang tngan ah. Sy antam ja pegang. Menghairankan, tiada bantahan, dia pegang ketat2 lagi jari sy. Bila dekat2 sudah sana kaunter tiket, sy bilang “alamak boss sy nampak kita bepigang tangan” terus sy cepat2 tarik tangan sy kn, tapi sy kasi main2 dia saja bh tu haha. Saja ja. Dari sana dia rasa selesa sudah sama sy.

Itula yg penting tu happy sendiri2, sebab perempuan ni kn dia bleh rasa tu aura kita2. Kalau kita happy, dorang pn automatic ikut happy, ndapaya la ko berusaha kasi happy dia, lagila dia lambat relax mcm kana pressure. Itula dia playboy tips yg kawan2 semua kena ingat.

Dalam wayang tu rilek2 dul yg awal2, sekali mcm separuh sudah tu movie, sy start pegang tangan dia. Kmi berpegangan tangan. Nda lama sy pegang2 lagi paha dia sikit2. Pastu ka sy dengar sudah ni nafas dia makin kuat. Dalam fikiran sy, nafsu ni mandak naik sudah ni haha. Pastu sy lepas tangan, sy sengaja duduk tepi betul dari kerusi sy supaya jauh dari dia. Ni tujuan untuk create tension bh ni. Kasi main internal emotion dia yg mula2 bermesra tiba2 sy jauh nda layan dia hehe. Pastu sy duduk dekat balik pegang tangan dia, kadang2 keluar lagi bunyi nafas dia yg kuat. And then sampai satu masa tu yg sy rasa sesuai sudah, sy pegang dagu dia kasi tolak lembut2 menghadap sy, terus sy cium bibir dia. Yg ciuman sekejap saja. Habis ah bemerah bibir sy kana gincu dia. Tiada bantahan dia, dia pn enjoy juga tu kiss yg bikin kasi hilang nafas dia yg kuat trus. Pastu ada jugala sy cium dia lagi sebelum tu movie habis. Memang syok jugala, bayangkan first time date sudah becium terusss hehehe.

Lepas tu movie sy bawa dia pegi First Beach Tanjung Aru, disana malam sudah dalam jam 10 pm gitu. Tiada pun kami keluar kereta, saja ja sy bawa dia sana untuk pok2 becium. Dalam kereta tu kan kami cerita2 kejap. Sy kasi tengok dia video lagu Sam Smith-Lay me down. Memang lirik mengayat ni lagu ni sy download siap2. Lirik dia kn ada camni “can i lay by your side, next to you, and make sure youre alright, i’ll take care of you” gitula kira2. Sy nyanyi sama2 sambil tengok mata dia. Nda lama sy pegi cium dia sudah, ni kali kiss yg betul2 beisap, french kiss kasi lidah2 sikit. Syoknya beisap sama sunandak yg baru. First date lagi tu, kadang2 sy rasa hairan jugala cmna ble begini haha. Lepas rehat kejap sy kiss lagi dia balik, then sy pegang  nenen dia dari luar. Mula2 dia tahan tangan sy, kalau jadi begini kan, kamu kasi intense lagi sikit kissing supaya otak dia kena distract oleh kiss pastu nda berapa melawan tangan ko yg pegang nenen dia. Sekali berjaya sy picit2 nenen dia, lama2 dia kasi biar ja. Pastu sy kasi masuk tangan sy dari atas bra dia, cepat2 korek masuk sampai tesentuh puting dia. Dari sini kan dia nda mo melawan sudah tu sebab rasa syok sudah. Sy picit2 puting dia kasi main pusing2 sama nenen. Feeling habis juga oh ni mandak, syok bh ramasan dari org yg berpengalaman hehe. Then sy berenti cium dia, tapi tangan sy tukar lagi pegi nenen sebela. Dari waktu tu kami bertentang mata ja sambil sy ramas nenen dia. Lembut mula2, tapi lama2 pandai pejal tu puting, steam habis.

Sekali macam lemas sudah dia, sy kasi turun tu bra dia sampai tekeluar nenen, terus sy hisap puting dia kuat2, benafas kuat balik si mandak. Sy jilat2 nenen dia, tapi sebelah saja la, yg satu lagi nda dapat kasi keluar. Sy isap2 sampai puas, basah habis nenen dia. Sampai situ ja, kami balik sebab besok kerja lagi.

The next weekend sy bawa dia keluar karaoke sana Kawasan Austral Kepayan sama kwn2 sy. Dalam jam12 mlm gitu,kmi hbs karaoke, sy sama si mandak ni jalan la sy cakap mo hantar dia pulang. Dia bilang ok, sengaja sy tu konon2 the night has ended, spaya dramatik2 sikit hehe. Tapi dlm fikiran sy ni of course la mo amput dia kuat2. Dalam kereta sy cakap sama dia, tunggu kejap ah sy ada mo singgah dulu. Then sy pegi sana hotel No5 di simpang jln lintas-kepayan. Kmu tau jga bh tu dimana kn. Sy msuk hotel bawa dia, tiada bantahan ah. Memang hbs kena ayat sudah si mandak, memang mo minta kana amput sdh.

Dalam bilik tu dia terus baring tidur konon, apalagi, mula la aksi sy cium leher dia, kasi naik nafsu dia lagi. Jilat leher, telinga, usap2 rambut bagi kasih sayang, picit nenen, ramas pagi puting. Sekali mendepan terus dia ah pegi kiss sy, begini memang basah sudah ni tapi sy steady2 dulu. Sy peluk dia sambil kiss, ramas badan sampai kaki biarpun masih belum buka baju. Pastu sana la kami sama2 bogel, toli sy pun karas sudah ni pejal tegak maksimum. Sebelum sy cucuk dia missionary position, sy kasi kangkang dia mo tengok keadaan puki camna, masi ok lagi ka nda haha. Tapi memang bulih tahan puki dia, pink tiada hitam2, lubang kecil ja mcm jarang kena cucuk, bulu pun nda berapa lebat. Sana la sy kasi main2 biji kelentit dia sampai dia puas. Syok dengar tu ah ah ah ahhh ah bilang tu. Fuhh. Pastu sy pakai condom cucuk puki dia dalam2. Punya syok ni mandak gersang. Kalau kmu mo tau, amput perempuan tinggi ni lain sikit, dia punya kaki punyala panjang, waktu amput boleh jilat2 lagi betis dia, sebab tapak kaki dia jauh saan di atas kepala sy. Best jugala ada pengalaman mengamput sumandak tinggi macam model. Sy kasi missionary dia, kaki kangkang sini sana, doggy lagi, kalau dia punya bunyi bekurang, sy kasi ganas antakan sy smpai dengar balik ah ah dia yg feeling habis. Hari tu sy sempat kasi pancut dia 3 round, 1 waktu malam, 1 awal pagi jam 6 sblm sy breakfast, pastu last sblm check out dalam jam 11 pagi. Puas mengamput oh. Kira2 dua round saja yg sa selalu buat. Tapi yg dekat2 mo check out sdh kn dia tengok sy lain mcm ja, mcm minta amput lagi hahaha. Apa lagi sy amput dia balik biarpun sudah ready mo keluar hotel. Pancutttttt.

So kawan2, itula sharing sy ni kali. Teruskan mengurat kawan2. Salah satu sy mo cabar kmu kn, cuba utk kiss dia waktu first date, kalau berjaya memang congrats la apatah lagi terus dapat isap nenen dan amput. Adios…

image
Ni la tu si mandak Sino, gmbr lepas amput 3rd round. Tgk dri gmbr ni pn ble tau ni mandak tinggi. Rambut dia wangi best pegang2.

Advertisements

7 thoughts on “Sumandak Sino Tinggi Lampai kerja cashier CKS

    1. Ada lgi yg campin dri sy bosku, cma dorng mls mo ksi blog. Utk yg aksi2 bgini actually kena cri the right girl, yg mandak gersang tu snang ja ble dpt, kiss ka amput ka. Thats why perlu aktif cri mandak, klu tjumpa yg gersang confirm amput punya. Tpi ingt, harus gentleman bkn yg paksa2 pnya style.

      Like

  1. uinaa bos ku…siok sya layan sarita koini..hahahaa..sepa nama tu sumandak sino tu..?? cks mana………hahaa..sya pn mau try baini..cuba baa pas2 sya gmbr dia d email sya..koini..sporting baa boss..hahahaa…

    Like

      1. mcm naa mau bg sarita..sya ada koleksi gambar jaa yg sya penah amput…haha…sya suka share2 gmbr baa bos…hehehee

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s