Pemerhatian Terhadap 3 Kawan Top Player@Playboy

Hi kawan2, ni kali sy mo share pasal observation@pemerhatian sy sama 3 orang kawan sy yg dikategorikan sebagai top player/playboy.

Syukur ada kawan Pakar Mengayat

Nda taula kalau kamu ada tapi sy rasa sy sangat bertuah sebab ada kawan macam ni yg hebat betul dalam hal mengayat sumandak seterusnya jadi pakar mengamput. Sy cakap dorng ni top player sebab sumandak yg dorng mau ni kan memang betul2 dorng dapat, tu perempuan terus rasa selesa sama dorng for the first time jumpa, pastu ni kawan sy boleh dapat green light untuk mengamput ni sumandak. Magic betul. Macam biasa la kan, kalau sudah pakar tu memang sumandak yg dorng dapat pasti cute, bikin selera menengok sama besar nenen. Kira standard dorng tinggi la gitu sebab kalau setakat sumandak biasa2 ja, anggap petik jari ja tu terus dapat amput macam tiada cabaran dorng rasa. Silaka dalam hati sy, cmna jga dorng buat ni smpi begitu pakar membaca wanita. Kalau sy la ni kn, memang sy amput ka semua sumandak biar lawa ka nda haha. Mungkin itu pemikiran sy sekarang kn, kalau sy jadi top player pn maybe standard sy pun benaik juga. Kamu share la sikit sama sy kalau ada kawan pakar mengamput cmna gaya2 dorng.

Pemerhatian Saya Sama ni Kawan-kawan

Dari pemerhatian sy la kn, physically dorng smua ni mmg semua kurus2, nda jga yg telampau kurus tpi org cakap ngam2 saja. Salah satu lagi kulit dorng smua halus terutama muka memang kana jaga berabis, tiada jerawat smua, kulit boleh dikatakan halus. Actually itu yg buat dorng kira senang dapat sumandak. Beza dia dengan org yg biasa2 ja kalau mengayat kn, kalau yg biasa2 kena usaha tu tinggi sebab markah fizikal@muka kurng sikit. Tapi kalau dorng usaha tu nda berapa tinggi sebab score daripada muka pn sdh ada attraction jadi tinggal becakap lagi yg tu perempuan tengok. Bagi saya yang penting selali kalau mo jadi playboy nda bleh ada boroi perut. Muka kita mmg nda boleh ubah tapi itu perut kalau ada boroi mmg kita bleh improve. Ko bayangkan la kn kalau ada 2 org sumandak yg satu boroi yg satu lgi slim, msti ko pilih yg slim kn, most probably sy rasa mmg tu jga tu pilihan kamu. Sumandak pun begitu juga, dalam2 ramai2 lelaki yg mengurat dia, mesti dia pilih juga yg fit.

Nampak biasa-biasa saja kawan saya tapi mainan mengayat memang berbisa
Nampak biasa-biasa saja kawan saya tapi mainan mengayat memang berbisa

Ok next pasal ni kawan2 sy playboy ni dorng mmg syok kawan becakap, mcm sy rsa sy pn kena ayat kadang2 sebab best bh lepak sama dorng ni, rasa selesa nda boring. Apa yg kmi crita selalu kn semuanya pasal yg meaningful conversation la. Bukan yg saja memaksa becakap. Sy rasa sebab tula juga kalau dorng becakap sama perempuan terus melekat jga. Susah juga mo explain apa yg dorng cakap sampai mo telakat ni. Tapi most probably kalau sy becakap sama dorng mesti yg ceria punya barang. Kira kalau kmi dua org ja lepak2, biar nda ramai pn syok juga. Hmmm pelik. Tapi yg paling utama sy tengok2 ialah dorng punya pendapat tu memang telus ikhlas dari hati@itula pendapat dorng nda tapis2 lagi. So kita pn rasa ok la kan sebab its a honest opinion. Take note there. So sy pn baru belajar2 ni cakap2 pendapat yg pure dari otak sy. Dulu2 saya memang banyak betapis, pikir2 dlu ngam ka yg sy cakap atau nda bru sy cakap. Result buat begitu ialah memang sy teda kana masalah besar2 sebab pasal ni la. Tapi bila tekana sama mengayat perempuan kena cakap ja apa2 yg tepikir. Setakat ni tu perempuan nda juga memanas. Hmm gitu pla.

Next kalau kami lepak2 dalam bar, kalau sy becakap sama waiter sekejap ja tu in 1 minutes gtu. Tnya pasal hrga minuman smua. Tapi bila tu waiter becakap sama kawan sy playboy, lama betul dorng becakap dalam 4-5 minit. Sy pun pelik apa dorng2 ckp ni, and kawan sy nda desperate pn mo mengurat. Smoot o fuhh. Bila sy tanya dorng kn apa ko ckp sama tu waiter, dia blng itu ikut mood ja tu. Mood? umm means bila dia ada mood cakap sama tu sumandak waiter, dia cakap ja apa2, pastu kalau malas sdh dia trus dia brenti becakap. Tapi ni la yg balik2 jadi dia bacakap sama customer pn lama betul. Macam biasa la kan kalau becakap lebih sikit memang ada connection sikit sama sumandak berbanding cakap 1 minit ja gitu.

Kalau pasal merokok, ada 1 org ja yg nda merokok. Smua ada kereta sendiri. Yg kawan sy nda merokok ni banyak sudah sumandak unduk ngadau yg dia amput tu, silaka hahaha power juga mengamput sumandak unduk ngadau. Tahun ni punya unduk ngadau pn dia dapat banyak no hp waktu sana KDCA. Dia bilang dia mau yg cantik2 ja. Ada lgi dia share pasal sumandak unduk ngadau, dorng ni memang susah mo dapat, kena mengalah sikit waktu baru2 mo mengurat tu. Ego kena low sikit dia bilang, tapi bila sudah dapat paling senang la mo amput sebab melakat sudah berabis. Pastu yg sumandak unduk ngadau ni telampau banyak yg mengurat dorng tapi tiada yg worthy, jadi bila dapat kawan sy, disana la kali tu sumandak kasi lepas gersang dia. Cuba kmu tinguk tu sumandak unduk ngadau bh, punya lawa tu kasi pancut. Adoii na. haha. Tapi bilang dia waktu mengurat ja yg syok, lepas dapat sdh tu sumandak unduk ngadau smua terus boring sebab xda sudah cabaran, tu sumandak pun mengongkong berabis mcm polis. Lagipun kalau bejumpa tinggal beamput saja tiada lgi susah mo skill2 mengayat.

Sebelum sy lupa lagi, dorng smua ni memang jaga rambut berabis. Nda pernah sy nampak rambut dorng messy nda terurus. Style rambut tu maintain setiap masa dari pagi sampai malam. Dressing biasa2 saja, bebas berpakaian tapi baju tu nampak semua baru tiada yang lusuh, pakai selipar, gigi putih nda bebau, tida pernah pakai perfume smua. Ada lagi persamaan dorng yang ketara betul, kalau kami baru masuk bar ka, club atau karaoke ka, mesti mata dorng scanning tu semua kawasan tengok sumandak hahaha. Memang smua gaya begini. Nice! Jadi kalau kamu nampak orang jalan2 kan biarpun biasa saja siapa tau dia pakar mengayat, yg mengayat ni nda semestinya berpakaian hebat, biasa2 pun boleh juga liao. One more last thing, mostly dorng ni selalu watsapp, dalam sehari at least dalam 3 sumandak yg selalu dorng message constantly.

So thats all yang saya boleh explain pasal playboy punya orang, at least kamu dapat feel la kan macam mana dorng pnya gaya. Blela belajar sikit2. Chiao.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s