Mengayat Amoi Daripada Suria Sabah Hingga ke Katil (NSFW)

Malu Bertanya, Sesat Jalan. Berani Bertanya, Dapat Amoi

(Maksud NSFW = Not Safe For Work = Hati2 kmu bca ni post waktu di tmpt krja)

Ada ni sumandak yg saya jumpa di Suria Sabah. Lawa o ni amoi, putih betul. Waktu tu saya ternampak dia duduk sana depan pintu besar level ground floor. Kalau kamu pegi Suria, kamu nampak juga tu yg kerusi di tengah2. Ntah siapa yang dia tunggu tapi sy hantam ja pegi duduk sebelah dia. Pastu , dengan kekuatan diri, sy pigi tanya la sama dia dimana tu food court. Kebetulan memang sy tida berapa familiar lagi di sana bh ni. Sy cakap la ni Bahasa Inggeris biar grand sikit rasa kn. Sy cakap, “Hi, excuse me, is there any way…………..(brenti ckp skejap utk kasi dramatik)……you know where the food court is?”. Dia pun dengan muka tekejut sebab tiba kena tanya oleh orang yang tidak dikenali. Dia pun jawab la “umm saana tu di tingkat 3 hujung sbela sini”. Sy jawab lagi “ooh bh ntila sy cri, mo tunggu kawan lagi skejap”. Terus sy cakap2 lagi la dengan dia, muka sy pun bukannya macam penjahat pn yg dia mo takut2 gitu. Kalau kmu mo tau, mengayat ini ada 1 maksud yg paling utama. MENGAYAT = CREATE ATTRACTION. Jadi sepanjang kamu becakap sama perempuan, inilah objektif kamu. Ntila sy sharing pasal ni mengayat punya maksud di post lain.

Dalam 5 minit kami becakap gitu, saya rasa2 boleh minta nombor sudah ni dalam hati la. Terus sy pun bediri terus jalan kasi tinggal tu amoi. Buat yg macam the story end sudah, tanpa apa2. Tirik saja bh tu style yg sy buat dramatik trus jalan. Actually lepas sy buat 2 langkah, sy terus pusing belakang sama tu amoi dan cakap “I think i should have your phone no maybe we can talk again some time”. Trus sy unlock hp sy bagi dia tulis. Kamu kena buat begini ni, jangan yg minta izin lagi ble minta no ka tidak. Panjang lagi cerita tu kalau gitu sama kamu kasi turun percentage perasaan dia mo bagi no. Bilang tu Nike brand, just do it. Jadi ni amoi yg nda mo pigang hp sy, dia suru sy tulis sendiri. Yezza dapat sudah no. Tapi ingat kawan2, actually dapat no HP pun bukan bermakna kita berjaya bh sebenarnya sebab skali ko msg, nda kana balas, sia-sia saja T T. So apa yang paling penting ko punya first impression sama attraction tu mesti kuat waktu minta nombor HP supaya bila message, kebarangkalian tinggi yg ko ni bukan freaky guy and dia reply msg ko.

Suria Sabah ni tempat yg grand untuk shopping. Banyak diskaun ni sini kdg2 branded pn jadi sangat murah. Sumandak pun ramai, mesti berani berinteraksi dengan sopan liao.
Suria Sabah ni tempat yg grand untuk shopping. Banyak diskaun ni sini kdg2 branded pn jadi sangat murah. Sumandak pun ramai, mesti berani berinteraksi dengan sopan liao.

The WhatsApp Game

Jadi ada sudah ni nombor sy dapat, tinggal mo mesej lagi. Tapi menurut playboy rules, mesti tunggu 2 hari baru boleh msg, pastu waktu starting mesej tu mestila malam dalam jam 8.00pm – 9.00pm. Kalau awal lagi ataupun telewat adalah tidak digalakkan untuk mesej, so mo jadi playboy pun mesti on time ah :). Naa mula sudah game Whatsapp, kira macam main game saja bah ni. Player dia kita sndri, software yg diguna is Whatsapp, the other player is Sumandak. So ko pnya gaming @ skill mengayat tu mesti solid supaya boleh kasi kalah yg opponent. The price is happiness ;-).

Power juga ni watsapp, kalau kmu pandai mengayat, ble bawa sumandak happy atas katil sama2.
Power juga ni watsapp, kalau kmu pandai mengayat, ble bawa sumandak happy atas katil sama2.

So sy pun mula la msg ni amoi, cerita biasa2 saja tapi berbekalkan shield dan item2 kana list di bwh ni. Aisey mcm main dota pla kn hehe. So meaning sy msg bukan saja2 msg, ada objektif ni.

  • Objektif Msg: Mo bawa dia jumpa for first date.
  • Wktu Msg adalah sangat dilarang: cakap kotor, show neediness, deperate mo jumpa, bagi terlalu dalam details pasal diri, bgitau negative emotion mcm penat marah bingung etc, terlalu banyak tanya, jgn slalu tulis panjang daripada msg tu sumandak, jangan bagi direct answer, jgn buat lawan yg memburukkan diri cth ckp bginila bh ni org kg etc, jgn cakap kita tidak setuju sama dia tentang apa2 opinion ckp ja ko 50-50 gitu.
  • Wktu Msg adalah sangat digalakkan: Happy sepanjang masa, bagi fantasy sama tu sumandak kalau dia keluar sama ko, cerita pengalaman kita, direct bagitau opinion, highlight semua kehebatan kita dengan cara yg lawak sebab kalau serius macam minta puji tu, kalau tiada cerita best sudah, berenti msg serta merta jgnla cuba2 kasi panjang lagi, always end the WhatsApp first jgn bagi can dia tarik diri deluan. The main thing is to create very high attraction la macam kita ni lawak baik and high quality man.

First Date di Suria Sabah

Dalam seminggu tu sy berjaya WhatsApp gaming sy and bawa dia pegi dating ringan2 ja hehe. Waktu ni kami masih belum bf/gf gitu ah, kira first date juga la. Sana kami pegi 1st floor di Suria juga yg ada minum ais di atas Upperstar. Kamu ble nampak juga tu yg ada banyak kerusi jual gula2 and crackers. Date kami sekejap ja dalam 30 minit sebab dia mo balik rumah suda tu petang yg baru habis kerja. Waktu ni tumpuan sy ialah mo dapat sikit details pasal dia, the rest is just to enjoy myself la sebab becakap sama sumandak bh ni siapa nda happy. Sumandak suka tu kalau kita happy sendiri2 dan tidak berusaha kasi happy dorng. Kalau nda percaya cubala happy2 sendiri waktu ada kawan sumandak, automotik dorng pn ikut happy tu. Tapi bila ko berusaha kasi happy dorng, macam bida ja tu lawak ko semua dan yg paling teruk nampak desperate berabis.

So dari masa tu, tu sumandak nampak sudah yg sy ni fun guy, bukan lelaki gila, bukan penjahat. Sy ni kira sweet juga bh sebenarnya. So selalu lah kami keluar hujung minggu tengok wayang. Tiada juga ni saya ramas2 ni sumandak waktu di wayang, sebab keluar sama dia pn memang happy sudah, nda payah la lagi meramas nenen. Lagipun waktu ni sy memang ada stock sumandak cute lain yg sy selalu ramas nenen dia hihi. Jadi ternyata la kn yg sy nda desperate, naa bertambah pula suka ni amoi sama sy. Berabis dia mo couple lepas sebulan kami contact. Sy nda mau becouple bah ni waktu ni sebab kalau sy ada gf, sy punya testosterone hormon berkurang yuu, means sy kurang eager untuk mengayat sumandak lain, kurang melayan sumandak lain yg gersang. Biasa la kn kalau couple ada teman hidup, mcm semua keinginan lelaki dipenuhi tu, berkiss, picit nenen, kasi basah totoh gf pastu urut2 sikit. Adoii, sy bilang hantam saja la kasi jadi sumandak ni amoi lagipun memang siuk juga personaliti dia. Naa kami official la ni couple sudah.

Level Seterusnya Mengayat Bawa Pegi Hotel

Ada ni satu masa yg saya gersang sudah, kira2 sy pn toli pandai bekaras tiba2 bh macam mau keluar. Pastu selalu bakaras lagi tu. Ni tontolou sy mcm kasi signal sy sudah mo mengamput sumandak. Sy rasa level hormon pun naik sampai tinggi berabis. Means mula la game seterusnya, membawa sumandak sy pegi masuk hotel. Kalau kamu mo tau, biapun amoi ka sumandak tu gf ko ka, bukan senang o mau bawa dia beamput di hotel. Kena ada skill juga tu.

So sy plan sudah, hujung minggu hari Sabtu sy mo amput ni amoi sy. Cara2 sy begini, dalam waktu minggu tu, kena msg tu amoi selalu, jgn putus msg terlalu lama sebab mo kasi dia happy mo jumpa, ada mood and lebih senang kita punya kerja nanti mengayat dia masuk bilik hotel. Kira message sy ni lebih untuk mengeratkan hubungan kami. Tapi ingat, tiada msg sy yg jiwang ah cth mcm ko ni cantik mcm bulan, LOL. Biasa2 ja cuma caring la. Sama satu benda lagi, sy puasa mengancak, sbp sy mo kasi pancut smua stock sperm sy sama tu amoi cute hehe.

So sy jumpa dia di KK yg tengahari, kami pegi makan, pastu tengok wayang. Sy ksi tunjuk semua positif value sy, sy pun enjoy juga kan, tapi dalam hati sy kadang2 terpikir juga, jaga la ko amoi syg, sy amput ko ni nda lama lagi. Haha, penjahat o sy kn, tpi ndapa bh, happy berabis juga pn ni amoi sy kasi hibur wktu tu kami becerita2, kasi main2 dia. So yg dalam jam 4.00pm tu habis kami tengok wayang, terus sy pun kasi alasan. “tiada sudah best movie, mari kita tengok movie di laptop sy”. Ni laptop mmg sy kasi sedia sudah supaya ada alasan bawa masuk hotel. Mula2 kami duduk2 dulu tengok movie action, pastu sy cakap la low batt sudah ni laptop, jom cari tempat cas batteri. Suudah! saana sy bawa dia masuk hotel. Bayangkan waktu sy check in tu, dia duduk menunggu di waiting area, mcm awkward juga kadang2 sy rasa. Naa, masuk sudah di dalam bilik hotel. Terus sy cium isap tu bibir amoi tapi sekejap ja dalam 2 saat then sy p buka laptop sy. Kami tengok movie sudah ni.

Waktu tengah2 tu movie, mula sudah tangan saya merayap pegi tangan dia, pegi paha, pegi perut, pegi nenen. Memang ni amoi nda mau la ni, kasi lari2 tangan saya. Ni mana dia LMR (Last Minute Resistance). Means, biarpun terang2 tinggal beamput lagi, tetap perempuan kasi halang kita tu supaya menunjukkan dia ni bukan perempuan murahan. Since sy tau juga ni benda pasal LMR, so kena hormat la, jgn marah2 kana halang. Ada skill juga ni camna mo kasi bidas tu LMR hehe. Jagala ko amoi tekana tanak wagu berpengalaman dan ada skill segala.

Berjaya sudah sy kasi hilang tu LMR, buka baju amoi, tengok nenen dia putih and siok pegang, masih pejal lagi. Maklumlah umur baru awal 20-an. Habis sy isap nenen dia kiri kanan, cium bibir, muka, telinga, naa makin high ni amoi. Tibala masanya buka seluar pula, mula2 dia nda mau ah. Sekali sy kurik pakai jari dulu, adadaaa, masi virgin rupanya. Ni memang parah ni, sebab virgin kecil bah lubang totoh, susah mo kasi masuk, pastu selalu kesakitan, kesian juga sy tgk haha. Tapi apa bulih buat la kan, memang harus mengalami. Naa sy mula la letak lube di toli sy missionary position, sy cuba kasi masuk, nda dapat ah, ko bayangkan jari kelingking ja besar tu lubang, kesakitan tu amoi mengigit selimut. Tapi yg bikin hairan, dia still mau juga meneruskan dicucuk totoh dia. Sy pikir2, kesiukan juga bah ni amoi sebenarnya. Sakit2 siuk gitu. So sy pun baring, biar dia atas sy sendiri cuba kasi masuk. Ada juga dia berjaya kasi masuk tapi sikit ja yg kepala toli sy ja yg masuk pastu dia nda tahan sudah sakit. Sy pn bukan juga jenis ganas mengamput, so will try again next time. Rehat sekejap pastu sy hantar tu amoi sy balik rumah.

Panggil Next Stock Masuk di Hotel Yang Sama

Oleh kerana sy nda berjaya kasi pancut tu amoi sy, so sy plan besok pagi sebelum check-out tu hotel, sy kasi pancut dulu ni satu lagu sumandak sy Dusun dari Ranau. Sy contact dia, jom kita breakfast sama2 sy bilang. Sy ambil tu sumandak di rumah dia pastu bawa pegi makan di hotel yg sy kurang berjaya amput tu amoi. Sekali lambat pula ni sumandak bersiap keluar. Waktu tu jam 10.30am sudah, check out jam 12.00 tghari. So kami pun makan  breakfast pastu sy bawa tu sumandak pegi bilik hotel, cium2 dia, ni pun tinggi berabis dia punya LMR ah. Sekali berjaya juga sy isap nenen dia dua2. Tapi bila mo buka seluar, mmg dia nda mo yg tahap tertinggi sekali. So sy pun nda paksa. Sy rasa sebab nda cukup masa utk build comfort bh ni. Masa singkat ja kn. So kami pun check out la juga.

Percubaan Kedua Dengan Amoi

Yang next weekend sy cuba lagi panggil ni amoi sy bawa jalan2, ni kali nda sy kasi tapuk2 sy punya tujuan mau mengamput dia. Dia pun macam mau2 juga ni sebab gantung juga tu kepala ja yang masuk. Dipendekkan cerita lepas kami siap dating jalan2, sy pegi check in hotel kawasan Star City. Sy bawa amoi sy makan dulu baru bawa dia masuk bilik hotel. Di hotel langsung tiada LMR ah, zero LMR, dia buka baju sedia minta amput. Sy pun buka baju juga, kasi lube durex di tontolou saya. Dengan missionary position, sy pelan2 kasi masuk toli saya sana totoh dia, ni kali pandai masuk juga, pelan2 sy cucuk keluar masuk, kesedapan sudah tu amoi tutup mata, letak tangan di leher sy. Pastu sy cucuk dalam lagi, nah baru temasuk semua, sedap betul punya ketat. Sepanjang tontolut sy boleh rasa dinding lubang dia yg menekan toli sy mcm mo kasi patah lagi.

Menandangkan lancar sudah, tu amoi pun nda kesakitan lagi, bah keluar la ni skill yang lain, mcm doggy, women on top, sideways and of course missionary. Lepas dekat2 30 minit tu sy rasa, tu amoi cakap sudah bgitau yg dia nda sanggup sudah. Adadaa, sy blm pancut lagi ni dia mo berenti betul2. So sy pun bukannya mo paksa lagi. Kami baring2 pastu sy kasi ancak la toli sy di tandas. Memang sy jenis yg lambat pancut, mo ambil masa lebih kurng 40 minit gitu. Sy rasa itulah salah satu sebab sumandak suka minta amput sama sy sebab totoh dorng puas sampai lembik baru sy pancut.

Aktiviti Hujung Minggu

So begitula cerita sy sama ni amoi. Weekend2 lepas tu kadang2 kami beamput kalau sy rasa gersang. Kadang2 ni amoi yg gersang juga tu pastu kasi hint2 mo bawa sy beamput di hotel. Biasa la kn, perempuan mana cakap direct, tapi sy boleh rasa gaya2 dia kalau yg totoh dia minta kana cucuk berabis. Perempuan pun suka bah beamput kalau dorng selesa sama tu lelaki. Nah tgkla sebahagian koleksi sy sama ni amoi beamput. Peace out.

back
Sy suru ni amoi senyum tapi sy mo tengok senyuman dia dari belakang, nda mo tgk dri depan XD. Nakal btl.
Sy ckp kasi tgk dulu pantat ko bh hehe
Sy ckp kasi tgk dulu pantat ko bh hehe
Dia suka ni duduk atas paha sy
Dia suka ni duduk atas paha sy
Siok picit ni nenen. Pejal berabis
Siok picit ni nenen. Pejal berabis
Tits selfie
Tits selfie
Yg ni seksi berabis macam basah sudah tu
Yg ni seksi berabis macam basah sudah tu
Nice clean pussy. Hadiah daripada usaha mengayat.
Nice clean pussy. Hadiah daripada usaha mengayat.
Advertisements

9 thoughts on “Mengayat Amoi Daripada Suria Sabah Hingga ke Katil (NSFW)

  1. hahahahaa…kitaii ko o…punya tamaha…hahaa..email jaa beiii….bukan ko post cni..sya mau kanal ne amoi yg suda ko amput ne..

    Like

  2. bulih tahan sarita ko ne bro…bikin stim ja sya baca..betul kaa local sabahan ko amput tu..bg baa share muka dia..sya mau mangancak sambil tingu gambar dia..haha

    Like

      1. blh baitu bg nampak..bukan dia tau..hahahaa..ko email sya baa local sabahan punya gambar atau video…sya mau bg jd koleksi..hahahaa…dpt juga sya mintutuh ne…hahaa..

        Like

      1. kitaii…virgin lg tu…mcm naa o ko blh dpt amoit this year..haha….amoi slu ad kawan o p shoping mall…untung ne ko..haha…email baa sya moment ko amput dia..mana tau kawan sya kali…hahahahaa

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s