Di Labuan Mengamput Pinoy fresh baru datang dari Manila

Dulu yg 12/2/2015, sy sama geng sy minum di bar sana Labuan. Siapa yg berpengalaman pegi Labuan tu memang tau 129 Bar. Ni bar ni banyak pinoy tu bebaris duduk sana tepi dinding menunggu kena panggil. Kira terang jugala ni bar, ble nampak tu muka pinoy2 skalian yg kamu suka.

Jadi sy pn order la ni Heiniken 1 set, murah ja dalam RM30. Sambil minum tu, mula sudah liar tu mata mencari mana satu pinoy yg disuka. Kalau saya, saya suka yang kurus sama muda la sikit2. Tapi kalau kamu mo tau, dia dalam bar kalau gelap2 pastu bekelip2 lagi tu lampu, memang semua perempuan pun nampak lawa oh. Tambah lagi ada botol di tangan, memang bikin hairan juga.

Memilih Pinoy yang Disukai

Sudah kami scan yg bebaris tu pinoy, na sy pilih la ni satu pinoy yg kurus sama muda. Kasi beli ladies drink, stout tu dorng selalu minum, 1 gelas RM28. Mula la ni kami becerita2, tanya2 nama, asal smua. Sekali sy dapat tau rupanya ni pinoy yang saya pilih ni belum sampai 1 bulan lagi di Labuan. Kira stock baru la.

Target waktu di bar ialah kasi buat connection sama tu pinoy sebelum bawa balik hotel. Sebab kalau tiada feel connection, macam mengamput lubang tilam saja tu. Tapi bila tu pinoy ada feel sama kita, macam suka sikit2, dia ketawa peluk kita, naa ngam sudah tu.

Cerita Drama Mengamput Bermula

So, lewat malam sudah, ni pinoy kmi masing2 bawa balik. Sampai di hotel, mula sudah nampak ni pinoy saya memang tiada pengalaman. Ko bayangkan, tu tandas dia nda pasti di mana, mo buka shower pn minta tunjuk. Adoi bikin sibuk jgala sikit2. Sakali sy p mandi duluan. Sekijap ja pastu turn tu pinoy. Dipendekkan cerita, masing2 sudah kami atas katil. Silaka, nda mau buka baju ah. Ni barula, takkan bayar pastu mo balik. Sy sabar ja, sebab selalu sdh ni sy jumpa ni barang terutama sumandak yg dibawa beamput. Kana panggil term “Last Minute Resistance (LMR)”. LMR ni maksud dia, tu perempuan memang terang sudah bah mau kana amput tapi pura2 lagi nda mau. Then kasi keluar gaya2 dia yang mengada2.

Mengatasi “Last Minute Resistance (LMR)”

Sy nda kasi tunjuk emosi saya yg macam marah suda ni, mungkin kalau sy kasi lepas panas sy tu, memang sy hampas2 tu perempuan sana katil. Aisey ganas juga…haha. So saya guna la ni teknik melawan LMR. Cara dia senang ja, wktu dua2 kamu masi pakai baju full, kasi limpang tu perempuan, ko di atas macam missionary position. Pastu ko start kasi pump dia yg gerakan mengamput. Kasi kangkang tu kaki, ko kasi antak2 tantalau atas kangkang dia, ndapaya kasi kuat. Yg paling penting ko tengok tu kepala perempuan, make sure kepala dia beguyang atas bawah. Jangan kasi biar kepala dia statik. Sebab ni cara tu perempuan macam feel kana amput tu. Mengikut pengalaman sy, mula2 ko buat ni badan dorang karas saja macam melawan la tu. Tapi lama2, licak tu badan dorng macam lemas atas katil gia.

Lepas sy rsa badan tu pinoy lemah sudah telampau steam, sy pun cakap2 la sama dia. Yg ko cakap tu jangan kisah apa isi, cakap ja yg mengarut2. Contoh dia camni, “I will fuck you hard, get deep inside you, make you moan so loud and wake up everybody in this hotel”. Kira gitu la, ko cakap ja apa2 yg nda berenti, confirm tu pasangan layan saja tu. Na ni pinoy keluar suda bunyi ahhhh ahhh ahhh dia. Sekali sy buka baju dia, tiada melawan sudah langsung yuu. Seluar pn saya buka, pastu pegang vagina dia, adada, basah habis ging. Turn saya pula buka baju seluar sampai bogel. Nda lama lepas tu, yg pinoy yg pagang tantalau sy yg karas berabis sudah, dia mo kasi masuk terus di dalam vagina dia, belum lagi saya pakai condom gia tu. Terus saya tahan, biar berapa karas tantalau sy mo mengamput pn sy nda lupa bah pakai condom. Bahaya ni penyakit. Dalam hati sy, silaka memang begini la tabiat perempuan sama ja. Tadi berabis nda mau, sekali basah suda vagina dia, terus nda tahan minta amput. Lucu betul. haha.

Lepas sy1 pakai condom, sy urut2 biji kelentit tu pinoy. Beguyang habis badan dia macam cacing kesedapan. Sy pigang vagina dia kasi buka tu lubang, memang betul2 stock baru ging. Puki masih berlemak, putih ada bulu2 sikit, Kalau kamu tengok porn kan, selalu yg part tepi lubang nama Labia Majora behitam2 sudah. Yg ni masi pink lagi, pastu belum kecil ja nda ada lebihan. Sy kasi main jari sekijap tu kelentit dia, pastu saya pun nda tahan sudah. Apa lagi, amput la kasi kuat sampai tu pinoy tebunyi2 kesedapan. Lepas siap round 1 tu malam, tidur lena ah tu pinoy, lebih lena dari sy, nda bangun pn yang pagi2 sudah. Dalam jam 5.30 am tu, tebangun sudah balik toli saya, boleh bekaras sudah. Naa, saya pegi tandas, mandi express, pasang kondom sama kena letak sikit lube Durex. Cucuk tu pinoy dri belakang waktu dia tidur mengiring. Sy cucuk pelan2, lama2 dia tebangun tpi kasi biar saja sy antam puki dia. Bebunyi terus macam yg anak anjing baru lahir. Done mangamput pinoy. Puas hati, ketat, muda biarpun kena berusaha sikit mo amput dia yang awal2 malam.

Masih muda lagi ni pinoy, 19 tahun. Vagina masih sempit dan pink. Tengok la, tidur pun pakai baju. Klau pinoy yg berpengalama tu rilek ja bogel....^ ^
Masih muda lagi ni pinoy, 19 tahun. Vagina masih sempit dan pink. Tengok la, tidur pun pakai baju. Klau pinoy yg berpengalama tu rilek ja bogel….^ ^
Advertisements

One thought on “Di Labuan Mengamput Pinoy fresh baru datang dari Manila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s